Седмичен хороскоп за периода от 23 до 29 септември: Незабравими мигове очакват зодиите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Представителите на Лъв да внимават! Периодът носи проблеми. За Девите дните, които следват са изключително благодатни, а за Везните това е отлично време за психическо и физическо възстановяване. Скорпионите също напредват и се освобождават от проблеми. Стрелците ще стабилизират цялостните си позиции, а Козирозите ще осъществят намисленото. Водолеите се справят с трудности, а Рибите ще са ярко активни и съответно успешни.
ОВЕН
Придобивки
Животът ще ви поднася изненади, но те ще ви правят доволни от себе си. Действайки хитро, безскрупулно, чрез обвързване и измами, преобладаващата част от Овните ще насочат цялото си внимание и съзнателните си действия в материалната сфера, за да постигнат колкото е възможно по-значителен ефект в реализацията на намеренията си.
Известният астролог Павел Глоба: Тежки промени ще преобърнат живота на 3 зодии през 2020 годинаИзвестният астролог Павел Глоба разкри представителите на кои зодиакални знаци ще преживеят големи п…Sep 20 2019vijti.com

Петък и уикендът са печеливши, какъвто ще е и понеделник. Вторник и сряда продължават движението си по същия начин. Четвъртък ще е успешен и печеливш.
ТЕЛЕЦ
Действате по познат начин
Не по-малко от всеки друг път ще преминете през периода, овладявайки у себе си емоциите и запазвайки правото си на последно мнение върху събитията. Служейки си с прийомите на представителите от предния знак, Телците няма да останат назад в употребата на не особено достойните начини на изява, за достигането или задържането на престижна и ефектна позиция в обществото, която ще им позволи да действат без да се съобразяват с нищо – като феодали. Успешен петък и положителен уикенд. Успешен е и понеделник, но е по-нервен. Такива ще са и следващите три дни, носещи и успех и нервност.

БЛИЗНАЦИ
Реализация чрез борба
Основните ви занимания ще са особено ползотворни през следващите дни. Много борбени и с продуктивни идеи, Близнаците ще завоюват успехи през новия седемдневен период. Възможностите, с които разполагате за осъществяване на деловите, личните и социалните си цели са изразителни. Това обаче се отнася само за случаите, когато разчитате на собствени сили. Слаб и нервен петък и успешен уикенд. Добра реализация в понеделник и сблъсък с трудности във вторник. Сряда ще е доста тежка, а четвъртък е нервен.

РАК
Благоприятен и успешен период
Отдавайки преднина на доброто, което носите в себе си, ще общувате с открито сърце и по-лесно ще реализирате намеренията си, извличайки полза от всичко. Плодотворна седмица за Раците, през която материалният успех и деловата реализация ще са на високо ниво. Новото за вас е, че започва период на значителна лична стабилизация, която ще се изрази под формата на освобождаване от потискащи проблеми и възстановяване на душевния баланс. Нервен, но успешен петък и ползотворен уикенд. Понеделник и вторник ще са благодатни. Успешни ще са и следващите дни, но ще са и доста нервни.

ЛЪВ
Пазете се от противниците си
Стремежът да сте сред първите ви дава сили да преодолеете възникващите затруднения и да се включите активно в събитията. Предстоящата седмица не се различава съществено от отминалите, но за голяма част от Лъвовете се очертава доста напрежение, предизвикано от видимата нестабилност на позициите. Тази ситуация има отношение към службата и е възникнала благодарение на нападките, клеветите, лъжите и злословията от околните по ваш адрес. Петък, уикендът и понеделник ще са хубави и успешни. Следващите три дни създават известни неудобства.
ДЕВА
Изключително благодатен период
От предстоящото си участие в бизнес – проект ще получите материални придобивки, но делата ви ще са съпътствани от проблеми и главоболия. За Девите започва една изключително благодатна седмица за делова реализация и финансова стабилизация. Усилията ви ще бъдат подчинени на действия по стратегическите цели, а превземането им ще е последователно и категорично. По този начин ще направите важна крачка в развитието си. Петък е успешен. Такъв ще е и уикендът, но той ще е по-нервен. Успешна ще е реализацията ви и през следващите дни, но ще възникват и проблеми.

ВЕЗНИ
Период за възстановяване
Успешното решаване на съпътстващите ви проблеми ще ви направи по-сговорчиви и добронамерени към заобикалящия ви свят. Започва седмица, през която следва да възстановите душевното си спокойствие и да подредите материалните си дела по начин, който ще ви позволи лесно и ефективно справяне с всичко. С известни затруднения ще се сблъскат онези от вас, на които ще им се наложи да водят делови преговори или да извършват сделки в сферата на бизнеса. Напрегнат и неудобен петък, хубава събота и нервна неделя. Делниците носят неудобства, но се владейте.

СКОРПИОН
Освобождаване от проблемите
С интелигентното си присъствие ще събудите интереса на власт имащи хора, които ще ви поканят в общи начинания. В края на петия месец от годината и за Скорпионите настъпва светъл период, през който буреносните облаци над вас ще се разсеят. Новият седмичен период не е еднозначен. В него присъстват както благоприятни събития, така и затруднителни ситуации, но тези от положително естество значително надвишават негативните. Петък и уикендът са напрегнати и нервни. Силен успех е характерен за понеделник и вторник. Добри са и следващите два дни.

СТРЕЛЕЦ
Материален възход
Едно събитие ще ви накара да се почувствате несигурни и беззащитни. Не се винете. Предстоящият седмичен етап може да се определи като време за материална реализация и делови възход, както и за освобождаване от лични проблеми. Ако изградите още сега план за осъществяване на целите си и го прилагате настойчиво и последователно, в края на етапа ще бъдете напълно удовлетворени от постигнатото. Петък, уикендът и понеделник са тежки и напрегнати. Следващите три дни ще ви радват с чудесни постижения.

КОЗИРОГ
Благоприятни възможности
Ще ви вълнуват проблеми както от професионален, творчески, семеен и интимен характер. Разположението на звездните фактори за новото седемдневие е благоприятно за Козирозите, а това е достатъчно за да осъществите целите си. Някои обаче изцяло ще се облегнат на хитростта и нечестните методи, което сериозно застрашава постиженията им. За момента няма нищо по-добро от това да действате правомерно. Неудобен петък, успешна събота и трудна неделя.Понеделник ще е ядовит, а следващите три дни ще ви радват със сполука.

ВОДОЛЕЙ
Сблъсък с трудности
Стремежът ви да обогатите знанията и опита си ще бъде толериран, за това не губете време в излишни колебания и съмнения. Седмицата се характеризира с раздвижване, но това едва ли трябва да ви амбицира за активно участие в сферите на деловия сектор, защото сполуката е под въпрос. Просто сега не е момент за подобни очаквания. Много по-добри възможности предоставят рутинните ангажименти. Ще е много трудно за онези от зодията, на които се налага да провеждат преговори. Тежък петък, добра събота и неудобна неделя. С изключение на вторник, делниците са мъчителни.

РИБИ
Ярка активност и успехи
Приемете случващото се, като откриете добрата му страна и останете добронамерени към околните. Представителите на Риби ще действат с огромна енергия. Тази активност е продиктувана от необходимостта да се приключи поет делови ангажимент, за да преминете към следващия. Повишено ще е напрежението във взаимоотношенията с титулярните ви партньори. За сметка на това обаче ще имате шанса да партнирате с нови хора от обществените среди.Труден петък, но успешен уикенд.Въпреки по-трудните сряда и четвъртък, делниците са успешни.
Източник: За Жената
Трите зодии, за които октомври ще е късметлийски месецЗа три от зодиите месец октомври ще е късметлийски и ще им създава повече поводи за радост. Вижте в …Sep 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!