Пазете се от тях: 5-те зодии, които имат най-черен характер

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Човекът, който е стигнал до тези заключения, очевидно е имал доста насъбрано за всяка една от тези зодии. С голяма доза преувеличаване, изтъкнати са някои отправни точки, върху които наистина не е лоши да се замислите. За ваше добро е.
Овен
По принцип, вие сте една маймуна. Овенът е импулсивен, агресивен и създава много шум. На вашият характер му липсва дълбочина, така че много хора вярват, че сте „фалшификат“, играещ за пред публиката. Много хора искат да знаят какво имате в главата си, но истината е, че в нея няма нищо. Способността Ви да опростявате реалността е редукционна, т.е. вие опростявате света, не за да стане по-разбираем за другите, а за да стане по-ясен за вас лично. Но липсата на далновидност ви прави наивни и глупави.
Тези двойки зодии са родени един за друг и съвместният им живот ще бъде песенЛъв и Дева Огнените и земните елементи се комбинират, но невинаги. Както при всяко друго правило, ту…Aug 27 2019vijti.com

Близнаци
Имате синдром на дефицит на вниманието? Можете да отричате, но основната характеристика на този знак на зодиака е пълна неспособност да се съсредоточи и да се успокои. В главата ви постоянно се извива мощен водовъртеж от различни мисли. И вие дори не сте състояние да ги запомните или осъзнаете. Като цяло това е по-зле и от празната глава на овните. Вие сте истински майстор по създаването на хаос и безредици. Близките със сигурност ви мислят за непоносим.
Лъв
В света няма по-невнимателни хора от лъвовете.

Те винаги са заети само със себе си и с привличане на внимание. Вие всъщност се считате за изключителен човек, достоен за похвала и внимание повече от другите? А лъвовете освен това са дребнави. Всичко, което са готови да правят с дни – това е само нарцисизъм. Е, и да унижават другите, те също така умеят добре, разбира се.
Везни
Можете да бъдете социопат! Хора като вас никога не знаят какви капризи и изисквания ще измислят след един час. Да се угоди на везните е нереалистично. И са майстори манипулатори.

Те непрекъснато изследват тяхната среда, като поставят хладни етикети. Понякога изглежда, че са хора-роботи. Те просто са програмирани да казват правилните неща в точното време на правилните хора. И накрая, най-неприятното нещо за вас: вашата измислена разумността всъщност е отражение на празно позьорство. Опитвате се да изглеждате добре, но всеки може да види, че вашият вътрешен свят е празен.
Риби
Драмааа! Рибите казват, че не търпят сцени, но те самите редовно ги правят. Целият живот на рибите е едно голямо бедствие. Неспособността ви да се застъпите за себе си превръща живота ви в хаос. И завистта ви прави неудачник. Вие сте този човек, който постоянно се оплаква от тъпия живот, и никога не прави нищо, за да промени нещо. Разбира се, какъв живот – вие сте така претоварени с работа! Вие сте нещастни и правите нещастни всички хора наоколо.
Източник: utroruse
Никога не спорете с тези зодии, ако искате да спасите кожата сиАко наистина искате да спасите кожата си, опитайте се да избегнете конфронтацията със следните зодиа…Aug 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!