Как лесно да си направите мощен амулет, който да пази семейството и привлича пари

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След появата на прахосмукачките много домакини се отказаха от метлата в полза на иновативните устройства. Но дори най-новият почистващ робот или парочистачка не може да почисти енергийните боклуци от къщата и да привлече пари. Просто е, трябва да имате метла в къщата. За да си направите мощен амулет, който да пази семейството, е необходимо да се следват специални правила и да се отнасяте към процеса на изработване на талисмана с пълна отговорност и сериозност.
Купете метлата в понеделник, вторник или четвъртък. На отиване към магазина изхвърлете старата метла на кръстопът, благодарете ѝ за работата.
Продавачът трябва да е мъж, който продава метли от сорго. Вземете метлата, която ви харесва най-много. Не се пазарете. Просто дайте определената сума и си тръгнете. Накиснете метлата в солена вряла вода и я изсушете в хоризонтално положение.
Ако случайно намерите някой от тези 10 предмета, няма да се отървете от късмет до края на дните сиИма поверие, че не трябва да вземаме изгубени от други предмети от улицата, или ще си навлечем непри…Aug 11 2019vijti.com

Пожелайте си нещо и с новата метла изметете пода от левия ъгъл към центъра на стаята. Поставете талисмана на прага с дръжката надолу или я сложете в килера. Никога не почиствайте след залез-слънце. Не замитайте момчетата и момичетата, защото те няма да се оженят никога. Никога не позволявайте на гостите да почистват дома ви.
Не изгаряйте старата метла у дома, а я изхвърлете. Силата на този амулет зависи от външния му вид, поддържайте метлата винаги чиста. В къщата трябва да има само една метла, която е най-добре да се замени за Нова година.

И още един предмет от бита, който играе ролята на амулет:
Чадърът станал популярен и сред обикновените хора, заради което се разширил и спектърът на неговите магически възможности. Така чадърът се преквалифицирал в талисман за защита.
В Тибет пък го причисляват към един от осемте благоприятни будистки символи и започнали да го почитат като талисман за защита от препятствия.
Медальон във вид на чадър ще носи на своя собственик само полза, ще отстранява пречките от всякакъв род.

Абажур, стилизиран като чадър, е идеално осветително тяло за щабквартира за „заговорници“ – под светлината му лесно ще разработите стратегия за бъдещи придобивки. В Древен Египет се смятало за велика чест и късмет просто да стоиш в сянката на чадъра на фараона.
Сребърен медальон-чадър ще ви защити от душевни терзания, затова той е надежда и опора за всеки, който е на кръстопът. Купичка във вид на чадър е рядка, но необходима вещ. Защото всички плодове и зеленчуци, които се намират в нея, ще придобият силата на талисмани.
Източник: ретро
Как да си върнете късмета и да се избавите от неприятноститеПреследват го проблеми със здравето, не вървят отношенията с ръководството, на личния фронт – пълен …Aug 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!