МОЩНО Новолуние през януари 2023 г.: ХОРОСКОП за всички зодии от Анджела Пърл

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Какво да очакваме всички знаци от зодиака и какво точно ще промени в живота им това  новолуние през януари 2023 г. ?

Овен
21 януари – Новолуние в 11 дом, приятели, екип, ставате част от нещо по-голямо, онлайн бизнес, нови мечти, нова визия.

Телец
21 януари Новолуние в 10 дом. Получавате новини в процес на работа, поставете си нова цел, променете статуса си.

Близнаци
21 януари – Новолуние в 9 дом – публично говорене, нови идеи, нови дела, нови съдебни процеси, разширяване на граници и влияние.

Рак
21 януари Новолуние в 8 дом. Нови финанси, обща банкова сметка с партньор, преход към ново ниво на взаимоотношения.

Лъв

21 януари Новолуние в 7 дом: енергиен поток от партньорства и взаимоотношения, много нови клиенти, важни взаимоотношения, предложение за брак; решение за развод; добър за подписване на договори (от 23-24 януари), пуснете любовта в живота си.

Дева

21 януари Новолуние в 6 дом – нещо ново в ежедневието, в рутината, в работата, в режима, в областта на здравето.

Везни

21 януари Новолуние в 5 дом, Слънцето и Сатурн ще бъдат там. Венера също е там. Нов фонтан от енергия в 5 дом на творчеството ще донесе прилив на нова енергия, идеи. На 21-ви вече можете да „творите“.

Скорпион

 21 януари Новолуние в 4 дом. Същото място като Венера. Тема на фондацията. На какво се основава животът ни. Това Новолуние ще даде началото на нов източник на енергия, нов ресурс. Ще възникнат нови идеи, строеж на къща, преместване на ново местоживеене, въпроси за това да се чувстваме сигурни, къде се чувстваме добре и с кого, кого смятаме за наше семейство. Ще можете да разберете къде искате да живеете и какво е важно за вас. Ще получите новини за членове на семейството, може да имате дете (например новини за бременността на партньора ви). Може би ще започнете ремонта.

Стрелец

21 януари Новолуние в 3 дом. Ще има и Слънце, Луна, Венера, Сатурн. Дом на движението. Възможно преместване, ново образование, изучаване на нов език. Нещо ново ще дойде в живота ви.

Козирог

21 януари Новолуние във 2 дом – нова работа, клиент, бизнес, идея, сътрудничество, покупка – нещо финансово, стойност, изобилие, самооценка.

Водолей

21 януари Новолуние във вашия знак Водолей на 1 градус в 1 дом на хороскопа.

Ще се почувствате по-могъщи от другите. Също така Водолеите, родени от 21 до 25 януари, ще го усетят силно. Ще има нови енергии, можете да започнете нещо ново. Вашите желания, нова работа, нови идеи, нов стил, имидж, нова роля в обществото.

Риби

21 януари Новолуние в 12-ти дом, където имате Венера. 12-ти дом представлява вашия знак. Рибите обичат да бягат от реалността, друг свят, да отлитат мислено нанякъде. Ще имате нова реалност, нов метод за възстановяване на енергията. Нещо, от което имаш нужда, за да се опомниш. Може би ще се преместите извън града или сред природата. 12-ти дом също е болници. Или ще отидете да работите в областта на медицината, или ще бъдете прегледани. Хубаво е да се подложите на диета.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!