„Само панделката я прикрива“! Дженифър Лопес лъсна на червения килим в напълно прозрачна рокля (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Отдавна не бяхме виждали Дженифър Лопес на червения килим! Но в близко бъдеще феновете ще могат да се насладят на нейните изяви – актрисата ще промотира филма „Моята пиратска сватба“, в който изигра главната роля.

Официалната премиера е насрочена за 27 януари, а сега се състоя първата премиера в Лос Анджелис. И, разбира се, Лопес беше нейната главна звезда. Въпреки че много известни актьори участваха във филма дори без нея: Джош Дюамел, Дженифър Кулидж, Лени Кравиц, Соня Брага и други знаменитости играха във филма. Но Джей Ло определено открадна шоуто на червения килим.

За появата си Дженифър избра двусмислена рокля на Valentino – напълно прозрачна, но съвсем не вулгарна.

Благодарение на многото блестящи кристали, жълтата панделка (тя предизвика най-много въпроси за тоалета) и правилната драперия, всички стратегически важни места бяха покрити и Лопес можеше спокойно да позира за фотографите, без да се страхува прожекторите да „осветят“ прелестите й.

Джей Ло прозрачна рокля

Дженифър Лопес прозрачна рокля

Дженифър Лопес

Снимка
MediaPunch

Лопес с удоволствие позира с мъжката част от актьорския състав и режисьора на лентата. Чудим се дали Бен Афлек ще ревнува? Невъзможно е да спрете да гледате такава красавица като съпругата му.

Джей Ло рокля Валентино

Джош Дюамел, Дженифър Лопес, режисьор Джейсън Мур

Снимка
MediaPunch

Е, Лопес за пореден път доказа, че е самото съвършенство. И дори ако нейните тоалети изглеждат твърде открити за някого и понякога има модни провали, Дженифър си остава истинска икона.

На нейната смелост и самочувствие може само да се завижда, а луксозната фигура на 53-годишната звезда кара дори младите момичета да скърцат със зъби от завист

Тя е една от малкото холивудски личности, които умеят да представят откровеността, граничеща с вулгарност, с особено достойнство. Ако, например, „голите“ рокли на Бела Хадид и Кендъл Дженър (които могат да бъдат дъщери на Дженифър) предизвикват шок и осъждане, то тоалетите на Лопес само възхищават и спират дъха ви.

Взеха се! СНИМКИ от ТАЙНАТА сватба на Дженифър Лопес и Бен Афлек – тя е приказно красива булка: Дженифър Лопес и Бен Афлек са се оженили на тайна, скромна церемония на 16 юли, съобщава списание „…Jul 18 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!