Вижте какво вещаят звездите за зодиите овен – дева за предстоящия месец ноември

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Овен – Ноември ще ви донесе достатъчно предизвикателства, но вие сте готови да ги посрещнете. Ще се разкрият тайните, които трябва да бъдат разкрити. По всякакъв начин трябва да избягвате кавги и спорове с околните. Намерете по-добър начин да изразходвате енергията си от това да доказвате нещо на някого. Понякога това ще бъде неизбежно, но с известна мъдрост много споровете могат бъдат избегнати. Не позволявайте на гнева на другите да контролира вашите действия. Стресът и потиснатите емоции причиняват физически здравословни проблеми. Струва си да намерите по-добър начин да се отървете от тях.

Представителите на тези зодии ще се къпят в пари през ноемвриПоследният месец на есента ще бъде труден за представителите на всички зодиакални знаци. Ще се налож…Oct 29 2019vijti.com

През втората половина на месеца ситуацията ще стане малко по-спокойна. Ако държите очите си отворени, ще имате фантастични възможности. Пазете се от инциденти на 23, 24 и 25 ноември.

Ако имате любим човек, бъдете тактични и подбирайте внимателно думите си. Най-добрата тактика сега е да се отстъпи и да се правят компромиси. С Венера в Стрелец ще имате силна жажда за нови усещания и приключения. Юпитер през целият месец ще ви оказва положително и благотворно въздействие, тъй като ще има само добри аспекти. Ако не сте доволни от връзката си, вземете нещата в свои ръце и се изправете пред проблемите. Ако не сте обвързани, ще имате много възможности.

Телец – През ноември Фортуната ярко се усмихва на представителите на знак Телец. Трябва обаче да се внимава да не изпуснете късмета, когато се приближи до вас. Това е добър месец, в който всичко ще върви добре. Потокът от положителна енергия ще се излива във всички аспекти на живота ви. Може да се разрешат някои здравословни проблеми.

Слънце в Скорпион ще засили стремежът ви за дълбочина, интимност и желание за екстремни усещания. Ще имате желание да стигнете до дъното на всеки въпрос. Силата и мотивацията ще са движещи елементи през този период. Във финансовия сектор може да има подаръци от най-различни източници или неочаквани възможности да спечелите малко пари. Може би нещо ще бъде решено във ваша полза или ще получите някакъв бонус по време на работа.

За родените през третата десетдневка има вероятност: да се уредят наследствени въпроси, да се подобрят финансовите възможности на брачният партньор или сексуалният ви живота да стане по-активен. Ще можете да докажете на партньора си своите добри намерения. В любовната сфера късметът ви очаква. Бъдете отворени за нови запознанства. Семейният живот ще се отличава с мир и хармония. Ще срещнете нови хора, които ще ви направят щастливи.

Близнаци – Ноември е време, в което можете да изградите основата за по-добър живот. Като цяло ще се чувствате така, сякаш сте се справили с повечето трудности. Това е благоприятно време за вземане на важни решения в личния ви живот. Звездите ще ви помагат и ще ви дадат самоконтрол, който определено ще ви трябва. В работата ще се почувствате по-спокойни. Това е месец, в който има повече възможности за действие и дори ако някои са се сблъскали с промени, те могат да разчитат на солидна основа. Накратко, това е период на рестарт за Близнаците и нещата най-накрая започват да се движат в правилната посока.

Ще имате блестящи идеи и ще вдъхновите много хора. Добър момент е за тези, които търсят нова работа. Избягвайте действия, които могат да ви навредят. Почивайте, когато имате нужда и това ще ви помогне да се почувствате по-добре.

Юпитер ще благоприятства семейните отношения, а докато Марс е във Везни (до 18.11) също ще ви помага в любовта – предимно на родените през третата десетдневка. Венера също ще повлияе върху любовният ви живот, така че ако все още сте сами и търсите половинката си, шансовете да я срещнете са наистина големи. Уверете се, че чувствата ви са това, което наистина мислите и че не се заблуждавате.

Рак – Ноември се очертава като положителен период за вас особено по сантименталните въпроси. Финансовото положение остава стабилно, не се предвижда промяна. Засилва се тенденцията да помагате на другите. Важно е да се избягва прекалената работа, поемането на отговорностите на другите и да се дават съвети, които не са поискани.

В същото време Хирон насърчава желанието ви за перфекционизъм и желанието да защитавате по-слабите и онеправданите. Също така се изостря вашата креативност, раждат се нови иновативни идеи, събуждат се природните ви таланти и тяхното приложение в различни проекти, което ще повиши вашето самочувствие и професионален имидж. Не трябва да се забравя, че преминавате през интензивен процес на вътрешна работа, мотивиран от присъствието на Северния възел в знак Рак.

През ноември ви чакат доста промени. За щастие, всички те ще ви бъдат само от полза. Благоприятното положение на планетите ще ви предпазва и ще ви помага във всички начинания. Съсредоточете се върху това, което е наистина важно за вас, върху хората, които обичате, върху вашата работа и животът ви ще протече спокойно. Със Слънцето в Скорпион вие ставате особено чувствителни към темата за любовта и децата. Любовта ще изисква от вас повече от всякога. Много неща ще изплуват на повърхността. Нарастват шансовете на свободните от вас да срещнат половинката си.

Лъв – През месец ноември се препоръчва на Лъва да стане по-отговорен в работата и проектите си, от изпълнението, на които зависят и други неща. Лесно ще се справите със сложните задачи, особено в професионалната област. Не се отказвайте от плановете си. Всяка промяна може да доведе до задънена улица. От инвестициите, особено в личния бизнес се откажете.

Ситуацията се променя към по-добро, когато Слънцето на 22.11. ще влезе в знак Стрелец. Ще станете отново по-жизнени, по-решителни и ще си възвърнете естественият стремеж към постижения. Марс, който се намира в третия ви дом на комуникациите (до 19.11.), ще повиши значително вашето самочувствие. Ще бъдете доминиращи и само от вас зависи да използвате енергията по положителен начин.

Възможни са непредвидени разходи свързани със семейството, пътувания и медицинско лечение. Грижете се по-добре за здравето си. Хранете се умерено, не се изнервяйте, укрепвайте имунната система. Полезно е да почивате повече, да спите достатъчно.

Хороскопът за ноември обещава повече късмет в личния ви живот. Ще можете да се насладите на хармонията и просперитета, които звездите ще ви донесат в зоната на отношенията. Можете да очаквате хубави отношения в семейството. Малките недоразумения ще бъдат бързо разрешени. Ако сте свободни, тогава вероятността от нови запознанства се увеличава. Последният месец на есента ще донесе романтично настроение и ще създаде предпоставките за появата на нови чувства. Сега е идеалният момент да направите следващата стъпка.

Дева – Това е месец, в който трябва да растете във всички аспекти на живота си. Слънцето ви дава енергия, ентусиазъм и креативност, за да се насладите на живота, да достигнете целите си и да успеете. Самочувствието и позитивното ви отношение ще ви помогнат да направите добро впечатление на хората, които могат да ви помогнат. Не трябва да се отказвате от нищо, преди да опитате и след като опитате, докато успеете.

В кариерата (работата) си ще имате възможност да покажете още веднъж своите възможности. Чувствате се стимулирани и можете да реализирате някои от целите си много успешно. Добрите резултати ще ви насърчават да продължите. Меркурий ще ви даде блестяща мисъл, което ще ви помогне да намерите решение на най-сложните задачи.

Може да почувствате в някои дни някаква нестабилност в настроението си, както и смесени чувства. Венера в Стрелец ще засили нуждата ви от любов и обич, но ще трябва да се потрудите по-усилено, за да ги получите. Може да се наложи да преодолеете склонността си към егоизъм. Ако се срещате с някого, внимавайте да не понижавате стандартите си, само за да задоволите нуждите си. Избягвайте да губите пари или да изпадате в дългове.

Втората половина на месеца Марс ви дава енергия, инициативност, самочувствие и смелост. Подходящ момент за започване на нови проекти. Повишеният сексапил и харизмата правят това чудесно време за запознанства или подобряване на отношенията. Трябва да прекарвате повече време с най-близките си. Ще забравите за проблемите в работата и просто ще се насладите на хармонията.

Китайската астрология не бърка – научи какъв човек си, според методиката 9 звездиУважаеми читатели, сега ще ви запознаем с един древен китайски метод за самопознание, съчетаващ нуме…Nov 8 2018vijti.com

Източници: новините.бг

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!