Вътрешният министър Демерджиев: Дошъл съм да довърша мутрите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Няма уволнения на служители на МВР, а смени на постове. Това заяви на брифинг вътрешният министър Иван Демерджиев, цитиран от NOVA.  „Не сме уволнявали никого в МВР, няколко човека сме преместили от постовете им. Причините са изцяло професионални. Дошъл съм в МВР да довърша мутрите, а не да ги връщам някъде другаде“, каза вътрешният министър.

„Моята цел е така да свърша тази работа, че тя да издържи пред закона и да има осъдителни присъди“, каза още Демерджиев.  Той опроверга коментарите за зам.-министри, обитаващи сгради, които не са позволени със закон да се обитават. „Няма никой от политическия кабинет, който да обитава тези сгради“,

категоричен бе вътрешният министър. „Другото е тема по време на управлението на г-н Рашков и аз не искам да я коментирам“, допълни той.

Има разместване в управлението на “Гранична полиция”, посочи Демерджиев.

„Целта е единият досегашен директор да поеме изцяло охраната на мигрантския натиск и сухопътната граница, а новоназначеният, който има повече административни компетенции, да се занимава с влизането на България в „Шенген“.

„Тези рокади не са направени под натиск“, категоричен бе вътрешният министър.

Любо Нейков печели по 300 бона на месец, кариерата му започва с мутрите в нощните клубове на СофияНа 7 февруари той става на 50 години и от позицията на половин век, който оставя зад гърба си, отсяк…Jan 31 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!