Бой с пръчки и лицеви опори за нарушители на карантината в Индия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Коремни преси и клякания на обществени места са наказанията в градовете Мумбай, Нагпур и МауВидео: Global News Наложената в Индия забрана за напускане на домовете във връзка с мерките за ограничаване на пандемията от коронавирус започна днес.
След края на карантината следват погроми и гладАктуалноПламен Пасков е активен общественик, по професия ветеринар. През 2016 г. беше кандидат за президент …Mar 23 2020vijti.com

Министър-председателят Нарендра Моди вчера обяви, че мярката ще продължи 21 дни, а това на практика оставя по домовете близо една пета от населението в света.

Полицията във втората най-многолюдна държава следеше за спазването на забраната, като наказваше хората, които нарушават забраната с бой с полицейски палки по улиците, а в някои случаи и с лицеви опори, предава Profit.bg.

В градовете Мумбай, Нагпур и Мау органите на реда раздаваха и наказания, като коремни преси и клякания на обществени места.

В Индия има официално потвърдени 562 положителни случая на COVID-19 с 11 жертви.

Чудо в Италия – заради карантината каналите на Венеция се напълниха с лебеди и делфини (Снимки): Въпреки черната статистика за жертвите на коронавируса в Италия , заразата все пак доведе и до ня…Mar 20 2020vijti.com

Източник: зажената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!