Чудо в Италия – заради карантината каналите на Венеция се напълниха с лебеди и делфини (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Въпреки черната статистика за жертвите на коронавируса в Италия , заразата все пак доведе и до някои неочаквани положителни промени . Като например чудната гледка на лебеди и делфини във водите на венецианските канали , изпразнени в момента заради националната карантина.

Жителите на  Венеция споделят, че са заснели делфини, лебеди и риба в опразнените заради карантината канали на популярната туристическа дестинация, ударена от епидемията от коронавируса, пише британското издание London Evening Standard.

Китайски лекари отидоха да помагат на Италия Българка от Италия описа невероятното геройство на китайски лекари, които пристигнаха в страната,…Mar 16 2020vijti.com

Венеция лебеди
Италия в момента е епицентърът на заразата, като общият брой на заразените в страната надвишава 35 хил.души, а починалите от COVID-19 са близо 3 хил.

На фона на тези мрачни новини гражданите на Венеция, популярна туристическа дестинация, заради живописните си канали, по принцип пълни с гондоли и други лодки, започнаха да публикуват видеоклипове и снимки, на които се вижда как делфини и лебеди свободно плуват в спокойните им води.

лебеди във Венеция

По-рано премиерът на Италия Джузепе Конте обяви, че в страната се въвежда национална карантина и хората няма да могат да напускат домовете си освен ако не отиват на работа, на пазар или по медицински причини.

каналите на Венеция

Източник:зажената
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!