От красавица в чудовище: как изглежда известната „жена котка“ днес (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Джоселин Вилденщайн навремето си спечели славата не като светска лъвица или милиардерка (каквато всъщност е), а като жертва на неуспешна пластична хирургия. Сега тя е на 81 години, но все още смята себе си за първата красавица на планетата.

Джоселин ВилденщайнДжоселин Вилденщайн, Снимка -социални мрежи, Legion-media

От младостта си тя се среща с най-успешните и богати хора в света. По това време, между другото, Джоселин, родом от Швейцария, има доста привлекателен външен вид, но съвсем обикновен. Но нещо в това момиче привлича както известни продуценти, така и известни олигарси.

За първи път Джоселин се омъжва близо до 40-те – през 1978 г., за търговеца на произведения на изкуството и милиардер Алек Вилденщайн, един от най-богатите хора в света.

След сватбата Джоселин, която преди това не е страдала от липса на пари, които богатите любовници са й предоставяли с охота, започва да води наистина луксозен живот. Тя не иска да работи и затова измисля най-екстремните забавления за себе си. Достатъчно е да кажем например, че Вилденщайн се сдобива с истински рис у дома, а след това и с гепард.

И тогава започва страстта към пластиките. Всъщност Джоселин дори не мисли за промени във външния вид. Пример й дава съпругът й, който решава да си направи малко повдигане на клепачите.

Вилденщайн съпруг

Джоселин и Алек Вилденщайн

Жена му също решава да се оперира с него за компания. „Очите ми станаха като на африканска котка“, по-късно се възхищава тя.

И това й харесва толкова много, че тя продължава да ляга на хирургическата маса, променяйки лицето си отново и отново.

С всяка операция тя изглежда все по-зле, но това не я притеснява. В крайна сметка мъжът й не издържа и я изоставя заради доста по-млад от нея модел. Вярно, Джоселин го осъжда за значителна сума, която й позволява да продължи да живее стария си живот и отново да ляга на хирургическата маса с плашеща честота.

Джоселин Вилденщайн млада

В същото време, ако по-рано тя честно е говорила за пластична хирургия, сега изведнъж започна да твърди, че майката природа я е наградила с такъв външен вид. Просто има някои промени, свързани с възрастта.

В същото време Вилденщайн сякаш не вижда отражението си в огледалото. Тя смята себе си за невероятна красавица. Но, очевидно, подозира, че другите не са съвсем съгласни с нея. Ето защо, благодарение на социалните мрежи, тя фотошопира снимките си по такъв начин, че изглежда така, сякаш друго лице просто е залепено за тялото й.

Сега Джоселин сподели нов кадър – съдейки по коментара, тя е пристигнала в Париж за Седмицата на модата. Ето как изглежда милиардерката на страницата си.

Джоселин Вилденщайн фотошопДжоселин Вилденщайн, Снимка -социална мрежа

В действителност нещата са много по-лоши. Ето например снимка, направена от папараците преди около шест месеца.

Джоселин Вилденщайн операцииДжоселин Вилденщайн, Снимка – легион-медия

Между другото, „жената котка“ очевидно се интересува само от това как изглежда лицето й. Тя не обръща внимание на тялото, врата, ръцете. Затова понякога дори в социалните мрежи снимките й изглеждат плашещи – сякаш възрастна жена носи маска на младо момиче.

Най-интересното е, че 81-годишната Вилденщайн, въпреки специфичния външен вид, има доста бурен личен живот. От близо 18 години тя се среща с дизайнера Лойд Клайн. Той е на 55 години.

Двойката ту се разделя, ту се помирява. Целта им очевидно е евтина слава – да влязат в заглавията на всички вестници. През 2016 г. светската дама едва не уби любимия си с ножица. На Джоселин й се струвало, че той не й обръщал достатъчно внимание. Пристигнала полиция, станал голям скандал, но случаят бе потулен.

Вилденщайн и КлайнДжоселин Вилденщайн и Лойд Клайн в реалността, Снимка – Legion Media

Вилденщайн и Лойд КлайнДжоселин Уилденщайн и Лойд Клайн в социалните медии, Снимка – социална мрежа

Няколко години по-късно съседи викат полиция заради голяма нощна свада между влюбените. Вярно, те започнали да твърдят, че просто правят любов много страстно. Както и да е, тази двойка все още е заедно, което означава, че явно са щастливи заедно.

Пластичните операции обезобразиха Бони – докара се досущ като Жокера! (Снимки) За съжаление дори най-естествено красивите жени рано или късно залитат по пластичните корекции, ос…Apr 26 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!