Таро прогноза за следващата седмица-С Колело на късмета Водолей печели джакпота, Карта Сила на Козирог за страхотно време

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен
Картата „Върховна жрица“ открива седмицата и обещава на Овен благоприятно време, когато всеки бизнес може да бъде завършен безотказно. Вниманието към предчувствията и липсата на бързане ще спестят както време, така и усилия.

Картата  „Карета“ – карта за действие. Не можете да се колебаете, за да постигнете успех в тази или онази област на живота. Овните могат да бъдат уверени в своите знания и умения, които ще бъдат достатъчни, за да осъществят плановете си.

Таро прогноза за следващата седмица-Картата Магьосник обещава на Рибите успех, Телец има картата на изненадитеОвен Картата“Кула“ обещава на Овена промени, които ще започнат в началото на октомврийската седмица.…Oct 9 2021vijti.com

Картата „Присъда“ символизира освобождаването от трудностите и завършването на труден етап от живота. На тази карта се оказва, че слага край на труден въпрос, както и се отървава от токсичната комуникация.

Телец

„Глупак“ в оформлението е карта, символизираща положително начало на седмицата. На него Телецът не трябва да приема всичко сериозно, защото благодарение на оптимистичното отношение ще бъде по-лесно да преодолява временните трудности.

Йерофантът е карта на мъдростта и лидерството. Според този Аркан Телецът ще може да постигне успех в бизнес сферата, ако отдели време на наистина важни въпроси и няма да се разсейва от дреболии. Аркан също обещава помощ отвън, от която не бива да отказвате.

Картата „Магьосник“ в оформлението говори за възможността за постигане на успех в бизнес среда, което означава, че натрупаните знания ще бъдат полезни на Телеца до уикенда. Не се страхувайте от необикновени решения, защото обмислените иновации ще ви позволят бързо да постигнете целта си.

близнаци

Картата  „Колелото на късмета“ обещава на Близнаци цикъл от дела, които в началото няма да могат да покорят. Близнаците трябва да изчакат времето си, за да разберат причината за развиващите се събития и да ги вземат под контрол.

Арканът „Йерофант“ символизира открити и чисти мисли, както и движение към поставената цел.На тази карта Близнаците ще срещнат по пътя човек, който може да стане наставник и да даде мъдър съвет. Благодарение на навременната помощ ще бъде възможно да се сложи край на въпроси от първостепенно значение.

„Смърт“ в оформлението е карта, символизираща логичния изход и прехода към нов етап от живота. Промяната вече е готова да избухне в живота и Близнаците не трябва да се съпротивляват на случващото се.

Рак

Картата „Императрица“ в сценария на Раците показва, че в далечното бъдеще се очертават положителни промени. В първите дни от седмицата Раците могат да срещнат човек, който ще помогне, ако е привлечен от него.

На картата „Смърт“ Раците ще могат да изчистят умовете си от лоши мисли, както и да „изчистят“ в живота, за да спрат да общуват с токсични хора или да се предпазят от тях чрез ефективни практики . Тази тактика ще ви спести много проблеми.

Картата „Справедливост“ показва на Раците колко е важно да култивират най-добрите качества в себе си и да не се поддават на провокации. Честната работа и отказът от всяка измама ще ви помогне бързо да завършите делата и да получите заслужена награда, както и да подобрите репутацията си.

лъв

Според картата „Дявола“, Лъвът трябва да започне седмицата не с активни действия, а с повишено внимание. Карат показва пороци и слабости, чието снизхождение може да причини много неприятности, конфликти и дори парични проблеми .

Картата Слънце символизира прекрасен етап от живота, когато пред Лъвовете се отварят нови възможности. Да не ги изпускате от поглед е важно за спечелването на лично щастие и за нови победи в бизнес сферата.

Колелото на късмета представлява случайност и непредвидени обстоятелства. Лъвовете трябва да приемат съдбата си, за да получат власт над нея. Тази карта носи добри поличби и промени към по-добро.

зодия Дева

„Умереност“ показва на Девите, че в началото на седмицата нещата ще се развиват бавно, но няма да има пречки. Важно е да бъдете търпеливи, за да постигнете безопасно желаната цел след известно време .

Картата  „Колелото на съдбата“ предсказва неочаквана усмивка на съдбата. На тази карта Девите ще могат да се справят с всеки бизнес и лесно ще намерят отговори на вълнуващи въпроси, ако са внимателни и бързат да предпочитат балансирани решения.

Картата „Справедливост“ показва времето, когато Девите ще бъдат отговорни за действията, извършени в близкото минало. На тази карта наградата намира своите герои, а тези, които са се препънали, ще трябва да поправят грешките си и да научат урока, препоръчан от съдбата.

везни

Картата императрица означава жизненост, растеж и раждане на нова. Везните в началото на седмицата ще могат да разчитат на съдбата и да оставят събитията да се развиват. Също така, според тази Аркана, няма да е трудно да се установят семейни отношения и да се намери хармония в любовта.

Картата Йерофант призовава Везните към сметка. Според този Аркан в средата на седмицата е важно да отделите време на първостепенни въпроси, за да не пропуснете възможността да получите награда за труда си и да подобрите финансовото си състояние.

„Звезда“ в оформлението е карта, символизираща правилния път и успеха. Според този Аркан няма да е трудно да се справите с трудни случаи, както и да отворите вратата към щастливото бъдеще, ако обърнете внимание на  знаците на съдбата .

Скорпион

Arcanum „Сила“ говори за способността за преодоляване на трудностите и поемане на контрол над обстоятелствата. Според тази карта за Скорпионите е важно да се научат да не потискат емоциите, а наистина да се справят със стреса и негативизма, за да не развалят живота.

Картата Йерофант насърчава Скорпионите да действат с чисти мисли и да не помрачават съществуването си с отрицателни емоции. Пътят на добродетелта ще ви помогне да намерите вътрешен баланс и да получите подкрепа.

Картата на смъртта приключва седмицата и Скорпионите трябва да са готови за големи промени. Картата  символизира преходен етап, когато нещо е готово да отиде в миналото завинаги, освобождавайки място за нещо ново и вълнуващо.

Стрелец

Картата  „Обесен“ показва, че не всички неща могат да бъдат направени наведнъж. Това не трябва да е страшно, защото понякога просто трябва да преминете към друга област от живота, която също изисква внимание.

„Свят“ в оформлението е карта, символизираща постигането на цел. За Стрелците е по-лесно да довършат започнатото, както и да спрат да общуват с онези хора, които, криейки се под прикритието на добродетел, се опитват да навредят или да манипулират.

Картата  „Колелото на късмета“ говори за изненади, които могат да се превърнат в печалба. Според тази карта случайният късмет ще помогне на Стрелец да подобрят финансовото си състояние и те, може би, трябва да опитат късмета си, като закупят няколко лотарийни билета .

Козирог

Картата „Сила“ показва на Козирозите страхотно време, когато можете спокойно да се заемете с работата и да не се съмнявате в себе си. Желанието за борба и оптимизмът ще зададат темпото за цялата седмица и ще ви позволят бързо да постигнете целите си.

Картата „Върховна жрица“ се появява в оформлението в момента, когато е необходимо да се вземат предвид предчувствията. В средата на седмицата Козирозите трябва да обърнат внимание на интуицията, за да предвидят навреме неприятностите по пътя и да ги заобиколят.

В края на седмицата Козирозите, ако се съди по картата „Колелото на късмета“, ще бъдат въвлечени в цикъл от събития, които не могат да бъдат взети под контрол веднага. Съветът на картата е да изчакате, за да осъзнаете какво се случва, и едва тогава да предприемете действия.

Водолей

Според картата „Умереност“, Водолеят в началото на седмицата ще може да доведе чувствата до баланс , без да бърза да прецени ситуацията и спокойно да се заеме с планираните дела. Картата  обещава постигане на целта, ако не бързате и не предприемате необмислени стъпки.

Картата  „Глупакът“ призовава Водолея да подходи с цялата отговорност към решаването на възникващи проблеми. Небрежността в задълженията няма да доведе до нищо друго освен разочарование, което означава, че няма къде да бързате.

Картата „Колелото на късмета“ символизира случаен късмет. Водолеите ще могат да спечелят джакпота, както и да получат нови възможности поради факта, че ще бъдат в точното време на точното място. На тази Аркана се обръща внимание на дреболии, за да не пропуснете благоволението на съдбата.

Риби

Съветът на картата „Колелото на съдбата“ за Риби е да не забиват пръчки в колелото на съдбата. Събитията са естествени и трябва да им се позволи да се случат, да се адаптират към обстоятелствата и да възприемат случилото се като дар на съдбата, който отваря нови перспективи.

Arcanum „Lovers“ казва на Рибите за необходимостта да направят избор, който ще определи бъдещата им съдба. Според тази карта няма да има възможност да се върнете и да промените решението, така че трябва да действате с цялата сериозност и отговорност.

„Звезда“ в оформлението е карта, която сочи правилната посока. Според този Аркан Рибите могат да бъдат спокойни за резултатите от своя труд. Премерено движение към поставената цел ще доведе до дългоочаквания успех

Таро прогнозата на Анджела Пърл за края на лятото-Рак с нови възможности да подобри финансовото си състояние, Лъв ще бъде щастливОвен Нещо старо ще приключи след средата на август. Не се страхувайте да сложите край на това. Смело…Aug 13 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!