Хищната хиена Петра се превърна в глиган (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Така се шегуват феновете на певицата, но въпреки че е напълняла и остаряла, тя все още успява да купонясва на макс с публиката, която я обича

Ретро изпълнителката Петро отпразнува своя 60-годишен юбилей. Певицата от ерата на турбо фолка бе една от най-успешните звезди в този жанр, а песните й гърмяха от всяка квартала кръчма или Москвич през 90-те. В мрежата се появи видеоклип от нейно участие, в което визията на Петра буквално шокира някогашните й почитатели.

Палавата руса хищна хиена се е превърнала в глиган. Така се шегуват феновете на певицата с фигурата й сега. Петра не е вече онази секси руса бомба, която беше мокрия сън на редица чалгари. Днес тя е доста напълняла и остаряла, но пък все още пази онзи хъс, излъчване и страст, които с удоволствие и макар 20 години по-късно и 30 кг отгоре, раздава към публиката, когато се качи на сцената.

Петра е сред певиците, които са оставили дълбок почерк в съвременната музикална история на България. В клипа се вижда, че тя вдигна на крака феновете си и в продължение на часове се забавляваха на макс. Като „хиени“ всички втренчени в нея изпълняваха заедно хитовите й песни.

Някои от емблематичните й музикални произведения се изпълниха по няколко пъти. Вълнуваща, страстна, емоционална бе първата среща с феновете й след творческата ваканция.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!