Ромина напуска Гала

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

кадри Нова телевизин, Инстаграм/Ромина Тасевска: Ромина напуска Гала

„На Роми и предстои нещо хубаво, за което на нас пък ще ни е малко тъжно“, това каза Гала в началото на петъчното издание на „На кафе“.

Думите ѝясно подсказаха, че отсъствието от известно време на съпругата на Дарко Тасевски явно ще се удължи за по-сериозен срок.

Каква обаче е причината за това засега се пази в тайна.

Предположенията са няколко и варират от нова бременност до преселване в чужбина и по-конкретно в Италия.

Последният вариант се подкрепя от последните публикации на Ромина, на които се вижда, че цялото семейство е в Рим.

Тъй като в една от публикациите ясно се казва, че поне тя се е върнала отново в България, мистерията се разраства.

На този фон реакцииите на колегите ѝ са доста странни. Гала обяви, че пуска анкета в Инстаграм с въпрос какво според зрителите се случва с миската с къса подстрижка.

Дарко Ангелов пък каза, че понеже националите ни по футбол са трагични напоследък, ще се прави нов отбор от футболни съпруги, които могат да се справят и по-добре.

Зрителите изпращат миската с тежък хейт

Дъното на абсурда обаче удари инфлуенсърът Жоро Блажев. Той от няколко месеца е баща и явно не си доспива, което донякъде обяснява размътената му мисъл.

Блажев обясни, че Ромина се е намазала с някой от кремовете на Гала, при което толкова се е подмладила, че се е върнала в детската градина.

„Внимавайте за малко русо момиченце, което разпитва лелките за асцендента им“, допълни Жоро, намеквайки за манията на Ромина по астрологията.

Колкото до анкетата в Инстаграм, вероятно Гала е съжалила, че я е пуснала, защо 90% от коментарите под публикацията си откровен грозен хейт.

Най-честите изказвания са от сорта, че където и да отива Ромина, по-добре да не се връща, че на никой не му пука за нея, а също и доста обидни предположения за съдбата ѝ след напускането на „На кафе“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!