Новолуние в Телец – отваря се магически канал между нас и Вселената. Пожелай и ще се сбъдне!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Настъпи един наистина магичен момент от гледна точка на астрологията – Новолуние в Телец . То дойде точно в 5:25 часа тази сутрин, 23 април, на 3 градуса в знака.

Но каво представлява всъщност новолунието?

На енергийно ниво новолунието се случва, когато луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Тогава настъпва този магически момент , в който енергиите на двете небесни тела се сливат и дават възможност за осъществяване на канал между нас и вселената, през който желанията ни могат да се превърнат в реалност.

Топ астролог за COVID-19: Зад коронавируса се крие алчността на световния елитПубликуваме без редакторска намеса мнението на астролога Силва Дончева за коронавируса от Китай, кое…Feb 26 2020vijti.com

Луната с усмивка среща Слънцето, следва топла прегръдка и със съвет и нови послания от Слънцето тя отново тръгва по пътя си. Тук, на Земята, за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, желанията ни, свързани със сферите, управлявани от знак Телец, да се сбъднат. Това са желания, свързани с материалната стабилност и сигурност, създаване на комфорт и лично удовлетворение, физически комфорт, изграждане на основи, създаване на собствени качества, като упоритост и постоянство.

Съвпадът на новолунието с планетата Уран ще ни донесе нови идеи и планове да сбъднем мечтите си. Отворете съзнанието си за промяна и вярвайте, че всичко което се случва е за ваше добро. Напрегнатият аспект с Марс ще ни изправи пред съмнения и неувереност, която идва единствено и само да изпита вярата ви. Доверете се на този аспект, като си подарите повече увереност и упоритост.

Квадратурата е аспект, която ни изправя пред трудности, но ни дава възможности и шансове за успех. Положителният аспект с южен кармичен възел ще ни подкрепи, като си напомним кои сме, какво сме постигнали до момента и какви са бъдещите ни цели.

фея в полето

Какво да направим, за да се сбъднат желанията ни:

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието.Можете за заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например: Желая, Пожелавам си, Моля. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. В една сфера могат да се пожелаят повече от едно желание. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

Сега е моментът да поискате изцелени в областта на гърло, щитовидна жлеза, врат, гласни струни.

От новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, който продължава 7 дни след Новолунието, свързана със стихията на земята. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на новолунието ще бъде усетена най-много от родените в първа декада – Телец, Дева и Козирог. Успех на всички! Бъдете здрави!

Астрологът Василиса Володина съобщава на 4 зодии: очаква ви голяма сума пари и шеметен успех от 10 до 19 януариМоже би никой не се съмнява във факта, че материалното благополучие е важен компонент на щастливия, …Jan 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!