Мони и Димитър от Хелс китчън готвят сватба

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много се изписа за постъпката на Алек Младенов по ранг трети ерген. Докато колегите му докараха риалити формата до някакъв завършек той не се поколеба да приключи без избраница от всичките 26 предложения. Не така се развиха нещата при готвачите. Там наистина витаеше романтика във въздуха над тенджерите и тиганите. Цели три двойки си тръгнаха сгодени и дамите получиха пръстени.

Това, че всичко не е било сценарий показва и развитието на двойките напред. Чоткин е супер щастлив с любимата си Камелия и обиколките по красиви места стартираха, както е видно от профилите в социалните мрежи.

Симона и Митко пък направиха втори годеж пред роднини и близки. Този път той бе след края на предаването, далеч от камерите и само за тях двамата.

Мони Бонбони, както е псевдонимът на симпатичната родопчанка, и любимият ѝ Димитър затвърдиха, че са истински годеници и любовта между тях процъфтява след излизането от кулинарното предаване. Чернокосата брокерка разкри за силната любов между двамата. След края на шестия сезон на кулинарното риалити Симона позира с годежен пръстен на ръката на снимка на двамата. Двамата са на разходка в столичната зоологическа градина, а с тях е и другата двойка от Хелс китчън – победителят Чоткин и неговата годеница Камелия.

Оказва се, че Симона и Митко продължават да градят любовта си и бъдещето им изглежда розово, както това на Чоткин и неговата годеница Камелия. Двамата обмислят и по-сериозни стъпки, щастливи от съдбата, че ги е срещнала в кулинарното риалити.

Намек за предстояща сватба направи и Симона като написа:

Мили хора, имам честта съвсем скоро да ви издам една тайна, която може много от вас да зарадва. Ще ви представя едно спасение и мога да кажа плюс за много от вас!

На снимката Симона е с красива бяла рокля, което накара някои от почитателите да се досетят за предстоящия „Сватбен марш“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!