Колко лапна Глория от Конър Макгрегър?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Световната ММА звезда Конър Макгрегър успя да разтопи ледената кралица на фолка Глория. Легендарният спортист, който бе в България за няколко дни, успя да усети тръпката от нощния живот в София и това на ушенце да му пее леля му Глория.

Галавечерта на събитието се проведе в зала „Арена София“, където Конър представи и своята марка уиски. Веднага след това Макгрегър посети актуален нощен клуб, където участие имаше примата на фолка. Тя отправи специален поздрав към знаменития ирландец и изпълни за него класиката „Една българска роза“. Развълнуван от изпълнението, боецът, който през цялото време бе на градус, а може би и на линия кокаин, се поклони на българската звезда.

„MMA боец, световна звезда, а те пленява с джентълменство, възпитание и уважение към труда на другите! Удоволствие е да пееш на такива хора! Благодаря за вниманието, Конър Макгрегър!“ – отбеляза певицата след участието си.

Близки до фолк дивата издават, че тя е била на седмото небе от щастие, че е пяла на Конър Макгрегър. Примата на фолка не можела да се нахвали от легендарния ММА боец и не спирала да повтаря колко е харизматичен и обаятелен. Гло си паднала по русокоското, който се забавлявал на участието й, но въобще не си и помислял да флиртува с 50-годишната ветеранка. Ирландецът си падал по по-млади девойки, а куп родни златотърсачки се надпреварваха да му се предлагат.
Присъствали в нощния клуб издадоха пред репортер на Lupa.bg, че Макгрегър е дал на Глория няколко банкноти от 500 евро. Певицата е известна с това, че отказва да взима бакшиши, но сега приела с охота банкнотите от боеца, които възлизали на около 3 бона.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!