Тошко Йорданов припомни как Борисов обещава депутати и след изборите през 2013г. (СНИМКИ)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов припомни в Туитър думите на Бойко Борисов, който през 2013г. е предложил и на ДПС и БСП да съставят правителство, като им даде 20 депутати.

По-рано днес Бойко Борисов предложи на партията на Слави Трифонов да им даде 10 дежурни депутати, които да помогнат за сформиране на ново правителство.

Борисов: Колегата политик Слави Трифонов да поеме отговорност„Да не дезертират и да не се оправдават, че не им достигат гласове. Имам 10 дежурни депутати, които …Apr 7 2021vijti.com

„Тяхната игра най-вероятно ще бъде да предизвикат още хаос. Ние носихме отговорност до изборите. Оттук нататък колегата, политик Слави Трифонов, трябва да излезе и да си поеме отговорност. Дали е първи или втори в случая няма никакво значение. Ние ще предложим, те няма да го изберат и ще дойде той наред. Затова най-колегиалното го молим да почнат да си правят състава на правителството. Това е много тежка и сложна задача. Да не дезертират, да не се оправдават, готов съм да имам 10 дежурни депутати да ги подкрепят. За мен е важно да има стабилно управление в държавата. Аз си обичам държавата, искам бизнеса да се чувства спокоен, а той може да е такъв само когато има правителство и парламент, които работят“, коментира Борисов.

Борисов с 3 оферти: Кабинет на ГЕРБ; 10 депутати в подкрепа на Слави. Или ВНС (видео)Три оферти към другите политически сили направи премиерът Бойко Борисов: Кабинет на ГЕРБ; 10 депутат…Apr 7 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
По-късно Ангелов ще участва в извънредна видеоконферентна среща на здравните…
error: Content is protected !!