Симона Загорова даде рецептата на закуската си за отслабване – ето продуктите:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В последната година и половина Симона Загорова сякаш е друг човек – одухотворена, отдадена на майчинството и с визия на топ-модел. Дъщерята на Глория уверено върви по нейните стъпки и съвсем скоро ще задмине по слава известната си майка, прогнозират в жанра.

Младата изпълнителка отслабна ударно след раждането на дъщеричката си и продължава да се грижи много усилено за фигурата си чрез здравословно хранене

Малко след раждането на малката Галина, Симона се върна в топ форма и непрекъснато смайва последователите си с изваяното си тяло.

Загорова рядко говори за това какво точно е предприела, за да свали килограмите от бременността, но съвсем скоро сподели любопитно стори, в което разкри какво точно закусва , пише woman.bg. Оказа се, че дъщерята на Глория залага на здравословните смутита , а специално за най-верните си фенове тя разкри дори и точната рецепта на едно от тях.

смути Симона

Любопитното в случая, е че за него Симона използва толкова изчистени съставки, че дори не е включила някакъв вид мляко, а предпочита да приготвя смутито си с вода. Очевидно благодарение на подобни здравословни закуски Мони успява да поддържа фантастично тяло.

Симона Загорова навърши 26 в умопомрачителен розов тоалет – събра 4 поколения красота на празника, вижте младоликата й баба! В ефектна визия и обградена от много любов посрещна 26-тия си рожден ден младата певица Симона Заг…Oct 5 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!