Турската телевизия купи Асен Блатечки и Моника Найденова: Спечелиха сериозна награда

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Турският национален телевизионен канал NTV е купил българският филм „Сестра“, а големите звезди в него са Асен Блатечки и Моника Найденова.

„Радвам се че лентата стана победител на Осмия международен филмов фестивал в Босфора и че аз станах носител на главна мъжка роля, а Моника за женска. Мисля, че го заслужаваме“, споделя Асен Блатечки.

Асен Блатечки стяга куфарите, кани се да емигрираАсен Блатечки стяга куфарите Асен Блатечки се кани да емигрира. Лошото момче на киното и театъра зам…Sep 10 2019vijti.com

Българският филм „Сестра“ получи две международни награди, съобщават от „Арт фест“. Продукцията на режисьора Светла Цоцоркова беше удостоена със специалната награда на журито на 21-ия фестивал на европейското кино в Лече, Италия (Festival del Cinema Europeo).

„Сестра“ взе и два приза от 8-ия филмов фестивал на Босфора (Bosphorus Film Festival) – за най-добър филм в международния конкурс, а Моника Найденова и Асен Блатечки бяха отличени като най-добра актриса и актьор. Освен това филмът е купен от турската телевизия.

„Сестра“ е големият победител от 24-ия „София филм фест“. На 14 ноември предстои специална прожекция в Дома на киното, предвидена е и среща с екипа. В останалите роли са Светлана Янчева, Елена Замяркова, Валентин Ганев, Иван Савов и Александър Бенев.

Сценарият е на Светослав Овчаров и Светла Цоцоркова, които са и продуценти на лентата.

Асен Блатечки нещастен: Актьорът никога няма да си прости тази грешкаВсеки божи ден през последната половин година актьорът Асен Блатечки си посипва косите с пясък, зато…Aug 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!