Светлана Гущерова роди тайно син на Християн? (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От месеци в медиите упорито се шушукаше, че Светлана Гущерова е бременна с второ дете и моментът на раждането ѝ наближава. Никой така и не видя г-жа Гущерова бременна, защото семейството упорито се криеше от хорските очи, а самата Светлана споделяше само откъслечни кадри, на които задължително бе или с широки дрехи, или от кръста нагоре.

Сега обаче репортер на Блиц твърди, че чакането е свършило и преди броени дни звездното семейство се е сдобило с нов член на фамилията .

Светлана Гущерова си пусна снимка без капка грим. Ето как изглежда (снимки) Преди дни красивата Никол Станкулова въстана срещу тенденцията сред потребителите на социалните мр…Feb 4 2020vijti.com

Гущерова нощница

Тои път Светлана дари съпругата си с мечтания от него мъжки наследник .

А още по-щастлив е дядото Добромир Гущеров, защото ще има кой да продължи фамилията му.

Светлана Гущерова секси

Не става ясно точната дата на раждането на сина на Гущерови, но запознати издават, че момчето ще носи името или на баща си, или на дядо си. Знаем само, че рожденната дата е избрана лично от нумероложката на Светлана – Мира Кунева, с която се съветва за всичко важно в живота си.

Пак според нейните изчисления се роди и първото дете на Гущерови – Анелия Добромира, която вече е на година и половина.

Светлана Гущерова готви в златни съдовеБившата плеймейтка и настояща милионерска съпруга Светлана Гущерова смая телевизионните зрители с лу…Jan 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!