Хороскоп за декември 2020-Късметът ще е на страната на Скорпион, щастие за Дева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен

Овните ще имат голям късмет през декември, затова е препоръчително да избягват лоши навици, които унищожават живота. Идва много благоприятен период, така че не бива да отлагате важни неща за по-късно. Това е страхотно време с големи възможности. Струва си да се отнасяте по-отговорно към всичките си отговорности. Можете да стартирате нови проекти на работа, да правите скъпи придобивания. Пътуванията ще бъдат полезни през втората половина на месеца.

Пет зодии, потфейлите на които винаги са пълни с париПарите са присъщи за 5 зодии. Много хора мечтаят да забогатеят. Но астролозите смятат, че само предс…Sep 16 2020vijti.com

Телец
Телецът ще трябва да се сблъска с мощно противопоставяне от конкуренти, недоброжелатели и колеги. Печалбите ще зависят пряко от хитростта и старанието. В любовта също можете и трябва да проявите малко изобретателност. Противоположният пол ще бъде изумен от интелигентността на Телеца, тяхната харизма и чар. Всеки, който вече има връзка, е по-добре да не рискува, проявявайки егоизъм. Трябва да прекарвате повече свободно време с любимия човек, деца. Не трябва да забравяме за почистването на информационното поле и значението на домакинските задължения.

Близнаци
За Близнаците първото десетилетие на месеца ще бъде време на творчески разцвет. Ще трябва да работите все по-усилено, но поради това умората ще дойде по-бързо, с което може да се пребори медитацията за дълбоко отпускане и облекчаване на стреса. Това ще бъде много важно време за тези, които сериозно се занимават с намирането на сродна душа. През второто и третото десетилетие на декември такива Близнаци ще имат късмет. Романтика и запознанства ще бъдат идеалният начин да прекарате вечерта, да си починете от бизнеса и притесненията.

Рак
Раковите звезди рядко ще помогнат, но подходящо. За късмет да посещават по-често Раковете, те трябва да използват цифрови конспирации за любов, късмет и пари. Също така, така че успехът да не ги напуска дълго време, Раците трябва да поддържат дома и работното си място чисти. Това ще помогне за стабилизиране на енергийните потоци. През декември Раков може да очаква съдбовни познанства и срещи. Препоръчително е да разчитате по-често на интуицията си, за да погледнете в бъдещето.

Лъв
Лъвовете трябва да избягват общуването с токсични хора, енергийни вампири. Има голям шанс да срещнете приятни хора по пътя си, но ще бъде много трудно да определите кой е добър и кой е лош. Враговете ще могат да маскират своите желания и намерения. По-добре е Лъвовете да са по-често в самота и да се справят сами с проблемите си. Те не трябва да вземат пари назаем, да се съгласят на „безплатна“ помощ. Безплатното сирене се предлага само в капан за мишки.

Дева
Девите през декември ще могат коренно да променят живота си, и то не без помощта на планети и звезди. Всички най-важни покупки се правят най-добре през втората половина на месеца. През по-голямата част от декември Девите ще се усмихват с голям любовен късмет. Те ще могат да разрешат семейни трудности или да намерят сродна душа.

Везни
Време е да поискате прошка от близките, които в миналото са трябвало да обиждат. Везните също трябва да дават прошка на тези, които ги обиждат. Не можете да натрупвате негативни емоции в себе си. Самотните Везни имат идеалното време за флирт. Няма нужда да се притеснявате за дреболии – специални практики и съвети ще помогнат на Везните да останат спокойни и чисти от негативни мисли.

Скорпион
Скорпионите трябва да се съсредоточат върху бъдещето. Силата на думите и мислите ще помогне да променим настоящата реалност и утрешния ден. Всякакви положителни мисли, оптимистично отношение ще станат благоприятни. Много хора в непосредствената среда ще забележат това, а също така ще станат по-успешни и продуктивни. Втората и третата десетдневка на декември ще дадат на Скорпионите много късмет и нови възможности. Най-вероятно светът за тези хора ще се промени, и то бързо и неотменимо.

Стрелец
Време е Стрелецът да вземе нещата в свои ръце. Нищо не може да бъде оставено на случайността: такъв подход би бил разрушителен и грешен от всяка гледна точка. Има важни трикове, които могат да помогнат на тези мотивирани и силни хора да оформят събитията от живота си с по-голяма лекота. Звездите и планетите искат Стрелец да бъде начело. Първата половина на месеца е подходяща за активно усвояване на знания, втората – за приложението им на практика.

Козирог
Козирозите имат много неща за вършене в края годината. Също така през декември се очакват голям брой познати. Разположението на Таро върху психологически портрет на човек ще ви помогне да знаете предварително какво можете да очаквате от конкретен човек. Няма нужда да слушате клюки и пожелателно мислене. Време е да отворите очите си и обективно да възприемете реалността около вас. Не трябва да забравяме за почивка и смяна на обстановката. Това може да бъде пътуване, ваканция, генерално почистване, ремонт.

Водолей
Водолеите са сред най-активните и енергични зодии. През първото десетилетие на декември звездите леко ще намалят резерва на силата на тези хора, но от 11-ти до 12-и ще започне силен и забележим енергиен растеж. Водолеите ще могат да помогнат на себе си и на другите в постигането на целите. Не се поддавайте на изкушенията, потърсете лесни начини за решаване на проблеми. Ако изглежда, че има бърз път към успеха, тогава това ще бъде капан, в който да не попаднете.

Риби
Рибите често се наричат ​​най-искрените хора в зодиакалния знак. Те често отварят душите си и говорят за това, което ги тревожи. През декември е по-добре да не правите това с непознати и непознати хора. Сърдечните разговори ще бъдат от значение само със семейството. Умереното пазаруване, спортът и обикновените разходки на чист въздух ще помогнат за развеселяване и подмладяване на Рибите. Най-добрият съвет за този месец е, че не е нужно да се справяте с няколко неща наведнъж.

Петте зодии с най-остър ум и висок интелектУмните 5 зодии в зодиака. Интелектът е едно от най-ценните качества на днешно време. Естествено, няк…Sep 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!