Петте зодии с най-остър ум и висок интелект

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Умните 5 зодии в зодиака. Интелектът е едно от най-ценните качества на днешно време. Естествено, някои хора са надарени по природа с висок интелект и всичко сякаш им се отдава с лекота.

Чиста аура-Зодии, които излъчват доброта Всеки човек има определена аура – някой има лека, някой има тъмна, но всички я имат. Всички се стр…Jul 4 2020vijti.com

Сигурно и вие сте имали в училище някой съученик, който сякаш запомня всичко на момента и не му се налага да седи с часове над учебниците, за да научи урока. Или пък самите вие сте били този някой? Е, оказва се, че и такова качество като интелекта, е закодирано в зодиакалния ни знак. Дори за това колко е капацитетът на сивото ни вещество значение имат не само дипломите, които имаме или пък изчетените книги, но и звездата, под която сме родени. Астролозите обявиха, че сред представителите на Зодиака има пет зодии, които са надарени с повече интелект от останалите .
Ето кои са петте най-умни зодии:

5. Водолей
Водолеят понякога иска да е една идея по-тъпичък или поне останалите да го мислят за такъв, за да не го натоварват постоянно с всевъзможни задачи за изпълнение. Но представителите на този зодия знаят, че са по-умни от останалите и с лекота се изправят пред всички предизвикателства. Затова всяка вечер Водолеят отваря Уикипедия, гледа видеоклипове в National Geographic и трупа знания.
4. Стрелец
Звездите са наградили Стрелеца с тежък интелект, но те знаят и цената, която плащат за дарбите си. „Тежка е короната на царя“, заради това представителите на тази зодия често се правят на по-глупави отколкото са, за да може да живеят щастлив и спокоен живот. Но това е така само докато Стрелецът не си зададе важните въпроси: „А накъде върви животът ми?“, „Какво полезно съм направил/а за околните“ и любимия ни – „Какво ще оставя след себе си?“ – тогава хората от тази зодия разгръщат истинския капацитет на ума си и започват да жънат успехи във всички насоки.

3. Скорпион
Интелигентността на Скорпиона носи мъка на всички с изключение на самия него. Мозъкът на представителите на тази зодия е ловък, но за съжаление само „мъдри“ интриги и сплетни. Харизмата, очарованието и природният интелект на Скорпиона обаче могат да доведат до големи неприятности, тъй като представителите на зодията могат да оплетат всеки с думите си и така да завъртят някоя нелегална и престъпна схема или да основат секта, набирайки куп последователи.

2. Близнаци
За никого не е изненада, че в един Близнак живеят поне сто личности. Те са умни, креативни, дяволити, изобретателни и непреклонни. Заради това не е никаква изненада, че те са надарени с изключително интелект и с каквото се захванат го правят не просто добре, а направо професионално и перфектно. Какво да се прави – много личности в едно тяло гарантират изключителен ум.

1. Телец
И титлата на най-умния знак сред всички зодии отива при Телеца. Въпреки, че представителите на тази зодия са надарени с изключителна интелигентност те винаги се съмняват в дарбите си и при всяка удобна ситуация прочитат някоя „тънка“ книжка (като „Война и мир“) и гледа развлекателни програми (уеб семинари по ядрена физика). Телецът никога не дава непоискани съвети, но каже ли своята оценка на ситуацията, то тя винаги е точна и безпогрешна. Какво да се прави – умните хора знаят какво говорят и са наясно какво да направят във всеки един момент.

Източник: За жената

Жените от различните зодии имат по 5 важни черти, заради които хората ги обожават-Зодия Телец-умна и тактична, Рак- Перфектната Товзи материал е съвет към мъжете, обаче нищо не пречи и дамите да се възползват то него, не за др…Jun 14 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!