Изберете карта Таро и открийте какво ви е подготвила Съдбата в близко бъдеще?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Какво ще се случи в живота ни в близко бъдеще и дали това може да се избегне или използва в наша полза.
Всичко, което трябва да направите, е да изберете една карта, която ви харесва най-много, и да прочетете прогнозата си. Да започваме!

Таро прогноза за седмицата от 26 октомври до 1 ноември-Овен-Слънце-Картата показва победа, Звезда за Рак-Късметът ще им се усмихнеОктомври е към своя край и за да бъде успешна последната седмица от месеца, Знаците на Зодиака трябв…Oct 26 2020vijti.com

1- СЪЗДАТЕЛЯТ

Значение на картата:  В света има два вида създатели. Един тип създател работи с предмети – поет, художник, те създават неща.

Другият тип създател, мистикът, създава себе си. Той не работи с обекти, той работи с обекта; той работи върху себе си, върху собственото си същество. И той е истинският създател, истинският поет, защото се превръща в шедьовър.

Носите шедьовър, скрит във вас, но сте застанали на пътя.

Всеки е шедьовър, защото Бог никога не прави по-малко от това.

Отхвърлете идеята да станете някой друг, защото вие вече сте шедьовър. Не можете да бъдете подобрени. Трябва само да стигнете до това и да го осъзнаете. Бог сам те е създал; не можете да бъдете подобрени.

Коментар на картата:  Енергията на огъня  е в тази карта и е в състояние да я използва за създаване, а не за унищожаване.

Той ни приканва да разпознаем и да участваме с него в разбирането, което принадлежи на онези, които са овладели огъня на страстта, без да ги потискаме или да им позволяваме да изпаднат в разруха и да излязат от равновесие.

Той е толкова интегриран, че вече няма разлика между това кой е вътре и кой е в света отвън. Той предлага този дар на разбиране и интеграция на всички, които идват при него, дар на творческа светлина, който идва от центъра на неговото същество.

Царят на Огъня ни казва, че всичко, което предприемаме сега, с разбирането, което идва от зрялостта, ще донесе обогатяване в нашия собствен живот и в живота на другите. Използвайки каквито и умения да притежавате, каквото и да сте научили от собствения си житейски опит, е време да изразите себе си.

2-НОВА ВИЗИЯ

Значение на картата:  Фигурата на тази карта се ражда наново, излиза от неговите корени и растящи крила, за да отлети в неограниченото.

Геометричните фигури около тялото на фигурата показват многобройните измерения на живота. Квадратът представлява физическия манифест, познатото.

Кръгът представлява непроявеното, духа, чистото пространство. А триъгълникът символизира тройната природа на Вселената: явна, непроявена и човешкото същество, което съдържа и двете.

Сега ви се предоставя възможност да видите живота във всичките му измерения, от дълбините до височините.

Те съществуват заедно и когато от опит знаем, че тъмното и трудното са необходими колкото светлината и лесното, тогава започваме да имаме съвсем различна перспектива за света.

Позволявайки на всички живи цветове да проникнат в нас, ние ставаме по-интегрирани.

Когато се отворите за върховното, веднага то се излива във вас. Вече не сте обикновено човешко същество – надхвърлили сте това. Вашето прозрение се превърна в прозрение на цялото съществуване.

В противен случай обикновено всички се движат без корени, не знаят откъде сърцето им продължава да получава енергия, не знаят кой продължава да диша в тях, не познават жизнения сок, който тече вътре в тях.

Препоръчва се:  Каква кармична тема изпитвате тази седмица?

Когато се отвори, вашето вътрешно същество за първи път изпитва две посоки: височината, дълбочината. И тогава бавно, бавно, когато това се превърне във вашето установено положение, вие започвате да се оглеждате, разпространявайки се във всички останали посоки.

И щом стигнете до точката, в която височината и дълбочината ви се срещат, тогава можете да се огледате до самата обиколка на Вселената. Тогава вашето съзнание започва да се разгръща във всичките десет посоки, но пътят е един.

Коментар на картата: Всички пътища водят обратно към Източника. Каквито и уроци да е уредила вашата Душа през този живот и каквото и да направите от вашата физическа реалност в този конкретен живот, всички пътища водят обратно към Божественото.

Наистина няма правилно или грешно, просто опит. Във всеки момент ви се отварят множество възможности, независимо дали ги виждате; признайте ги; вземете ги или ги отхвърлете, всяко решение ще има последствия.

Всяко последствие ще доведе до по-дълъг или по-кратък път. Всеки избор ще доведе по-лесен или по-предизвикателен път. Можете да промените изцяло посоките във всеки един момент и да промените завинаги живота си.

Границите на вашите очаквания ще отворят вратата към по-висшите измерения.

Тишината, съзерцанието и възприемчивостта са ключови.

3- ПРОБИВ

Значение на картата:  Преобладаването на червеното в тази карта показва един поглед, че нейният предмет е енергия и сила.

Блестящото сияние се излъчва от слънчевия сплит или центъра на силата върху фигурата, а стойката е на изобилие и решителност.

Всички от време на време стигаме до точка, когато „достатъчно е достатъчно“. В такива моменти изглежда, че трябва да направим нещо, каквото и да било, дори по-късно се оказва грешка, за да свалим бремето и ограниченията, които ни ограничават. Ако не го направим, те заплашват да ни задушат и да осакатят самата ни жизнена енергия.

Ако сега чувствате, че „достатъчно е достатъчно“, позволете си да поемете риска да разрушите старите модели и ограничения, които са попречили на вашата енергия да тече.

По този начин ще бъдете изумени от жизнеността и овластяването, което този Пробив може да внесе във вашия живот.

Ще успеете да преминете през хаоса, през тъмната нощ на душата, балансиран, дисциплиниран, буден.

Зората не е далеч, но преди да можете да достигнете зората, трябва да премине тъмната нощ. И когато зората се приближи, нощта ще настъпи по-тъмна.

Стигнахме твърде далеч, за да отстъпим сега, и е време да убием дракона. Повярвайте, че можете да направите това и се придвижете безстрашно напред, знаейки, че наистина няма назад … вече не.

Да, може да изглежда тъмно и страшно, но дали „оставяте очите си да се приспособят?“ може би, просто може би, всичко е въпрос на перспектива.

Може би щом очите ви се приспособят към тъмнината, ще видите, че чудовището не е почти толкова голямо, колкото изглеждаше, че мечът ви е много по-голям, отколкото сте осъзнали и че дори не ви е необходима бронята, която сте влачили дълго.

Победата е ваша, но трябва да вървите напред, стъпка по стъпка, в и през страха си, знаейки, че от другата страна има само светлина.

Или можете просто да пробиете направо през него … по ваш избор.

ТАРО Прогнозата на Анжела Пърл за седмицата от 26 октомври до 1 ноември: ТЕЛЕЦ, реализиране на смели идеи. ВЕЗНИ, заслужена награда Овен Краят на октомври, съдейки по картата Императора, ще бъде динамичен за Овните. Арканата посо…Oct 23 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!