Таро прогноза за седмицата от 26 октомври до 1 ноември-Овен-Слънце-Картата показва победа, Звезда за Рак-Късметът ще им се усмихне

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Октомври е към своя край и за да бъде успешна последната седмица от месеца, Знаците на Зодиака трябва да се вслушат в съветите на старшите

Аркани. Картите Таро ще бъдат добри спътници на успеха, когато се тълкуват в светлината на случващото се в живота.

Всяко съчетание на карти от тестето „Последствия“ е уникално и експертите препоръчват внимателно да обмислите комбинацията от карти. Тайните съвети не призовават за действие, но стимулират мисълта и ви позволяват да уловите цялостната картина, за да вземете правилните решения и точно да намерите пътя към успеха. Следващата прогноза ще помогне да завършите октомври и да започнете последния есенен месец с успех.

Как ревнува всяка една зодияКак ревнувате спрямо зодията си. Малко ревност няма да навреди на връзката, но понякога тя отива твъ…Sep 14 2020vijti.com

Овен

Картата „Императрица“ обещава на Овена продуктивно начало на седмицата. Успехът ще дойде на тази карта, но не веднага, така че трябва да опитате и да не бързате с нещата. Арканът също обещава просперитет в семейния живот, което означава, че Овенът не трябва да пренебрегва близките си.

Картата „Отшелник“ говори за вътрешно развитие. Според този Aркан, Овенът в средата на седмицата ще може да обърне внимание на душевното си състояние, да доведе чувствата до хармония и да изготви план за действие за края на октомври.

„Слънцето“ в комбинацията е карта, показваща победа и добри новини. Според тази Аркана Овенът ще може да получи награда за труда си, да си вземе почивка или с нова сила да започне да изпълнява плановете си.

Телец

Картата „Свят“ символизира хармоничното начало на седмицата, когато Телецът може да не се тревожи за изхода на делата. Картата означава да стигнете до мястото си под слънцето, да спечелите неприятности и успешно да разрешите трудни проблеми.

Според картата „Йерофант“ Телецът трябва да действа разумно, разчитайки на предишен опит, а не на емоции. Според тази Аркана оживяват само онези събития, към които е настроено подсъзнанието и не трябва да има съмнения и паника в мислите.

„Обесеният“ в оформлението е карта, която показва, че някои от делата няма да приключат през октомври. Съветът на картата е да обърнете внимание, за да не губите време и да почукате на вратата, която още не е готова за отваряне.

Близнаци

Картата „Йерофант“ обещава на Близнаците успех, ако се съсредоточат върху решаването на основни дела и задачи. Според тази Аркана, добре дефинираните приоритети ще улеснят решаването на всеки въпрос.

Арканът „Звезда“ призовава Близнаците към издръжливост и отговорност. Нещата вървят към завършване и вниманието ще помогне на Близнаците да завършат започнатото навреме, както и да получат така желаната награда.

В края на седмицата на картата „Глупак“ съветва Близнаците все още не трябва да губят бдителността си. При привидно спокойствие, трудности могат да възникнат поради небрежност в техните дела.

Рак

Според картата „Върховна жрица“ Раците трябва да внимават към своите предчувствия. Вътрешният глас и способността да чакате ще ви помогнат да видите проблемите навреме и лесно да разрешите трудни проблеми.

Картата „Звезда“ е един от символите на най-високото покровителство и късметът ще се усмихне на Раците. Съветът на картата е да не бързате и да не се гордеете с успехите си, така че завистливите хора да не проявяват прекомерна активност.

Ласо Тауър символизира краха на плановете, но Раковете не трябва да се страхуват от това, което се случва. След като се отървете от илюзиите, ще бъде по-лесно да оцените ситуацията и да изберете стратегия, която да доведе до победа.

Лъв

Императорската карта обещава на Лъв добри перспективи в бизнес среда. За да достигне нови висоти, Лъв трябва да действа разумно и безпристрастно, а също така да не се поставя над околната среда.

На картата „Императрица“ Лъвовете ще могат да намерят вътрешна хармония, която ще им помогне лесно да се справят с емоциите и да изберат правилната посока, водеща до успех. Аркан говори и за подобряване на семейните отношения и хармонията между влюбените.

В края на седмицата, съдейки по картата „Отшелник“, Лъвовете ще могат да анализират събитията от месеца, да коригират грешките, ако има такива, и да наберат сила, за да започнат активно последния месец на есента.

Дева

Картата „Справедливост“ предупреждава Девата срещу необмислени стъпки. Според тази Аркана всяка дума и дело ще бъдат отразени в бъдеще и Девите могат да получат както награда, така и порицание с подробна работа по грешки.

„Глупак“ в оформлението е карта на случайността. Според нея Девите не могат да бъдат твърде сериозни по отношение на всичко, което се случва в живота. Понякога трябва да се освободите от ситуацията и да я погледнете от различен ъгъл, защото отговорът може да лежи на повърхността.

Картата „Обесен“, падаща се в последния уикенд на октомври и началото на ноември, показва на Девите възможно спиране на бизнеса. Няма време за губене на тази карта, така че Девите трябва да са готови да преминат към други дейности.

Везни

На картата „Луна“ на Везни в началото на седмицата очакват някои тайни, които ще станат известни. Възможно е Везните да успеят да разберат кой плете интриги зад гърба си, да се подготвят навреме и да попречат на завистливите да надделеят.

Картата „Сила“ казва, че Везните не трябва да се двоумят. Средата на октомврийската седмица ще бъде подходящо време за начало или финал: всичко зависи от текущото състояние на нещата. Самочувствието и честността по отношение на околната среда ще ви помогнат бързо да постигнете желаните резултати.

Картата „Императрица“ говори за стабилност. Премерената работа и доверието във вашия вътрешен инстинкт няма да позволят на Везните да отклонят правилния път. Също така, картата показва развитието на взаимоотношенията: Везните ще могат да установят личен живот.

Скорпион

В началото на седмицата на картата „Wheel of Fortune“ Скорпионите няма да могат да контролират събитията. Освен това те могат да бъдат обезкуражени от това, което се случва. Съветът на Аркан: разчитайте известно време на съдбата, за да разберете същността на случващото се и едва след това вземете ситуацията в свои ръце.

Картата „Преценка“ говори за успеха и завършването на трудностите. Това може да бъде краят на процеса, възстановяването на предишната добра репутация, краят на спорното и продължително дело в полза на Скорпионите.

В края на седмицата Скорпионите не могат да се отпуснат на картата „Глупак“. Небрежността ще доведе до неочаквани резултати, които могат да бъдат върнати назад от завоюваните позиции.

Стрелец

„Император“ в оформлението е карта на мъдростта и самоконтрола. Съвет за карта за Стрелец: започнете седмицата като вземате независими решения и не се влияете от ситуацията или околната среда.

Картата „Слънце“ говори за успех, което означава, че Стрелецът ще може да се справи с всякакви трудности, понякога дори без да ги забележи. Също така картата обещава добри новини, които не могат да бъдат пропуснати по никакъв начин – те могат да се окажат съдбоносни.

Картата „Справедливост“ показва победа и триумф на справедливостта. Според тази карта Стрелецът ще получи заслужена награда или порицание в случай на грешки. В края на седмицата ще има възможност да оправдаете доброто си име, като се откажете от мислите за отмъщение.

Козирог

Картата „Мир“ обещава разрешаване на конфликти и трудни ситуации. Според тази Аркана Козирозите ще могат да си починат и да натрупат сила преди следващия пробив, както и да намерят хармония в отношенията със семейството и партньорите.

„Глупак“ в комбинацията – карта, показваща необмислени действия и необмислени решения. Арканът съветва  Козирозите: Не позволявайте на нещата да вървят по своя път, в противен случай резултатът може не само да разочарова, но и да отчужди целта.

Картата „Дявол“ може да се тълкува като предупреждение. Небрежността, небрежността, отдаването на лоши навици няма да внесат нищо разумно в живота на Козирозите, а само ще ги отклонят.

Водолей

Картата „Магьосник“ открива седмицата и призовава Водолея да не се отказва от нови идеи. Творческите решения и способността да се справяте с трудности с оптимизъм ще ви позволят да заявите себе си, да станете лидери, готови не само да командвате, но и да управлявате разумно.

Според картата „Колелото на късмета“ от сряда до петък Водолеите трябва да бъдат подготвени за изненади, които не се нуждаят от коригиране или опит за контрол на съдбата. Събитията продължават както обикновено и ако обърнете внимание, успехът ще дойде скоро.

Картата Кула призовава Водолея несъмнено да унищожи илюзиите за спокойствие и редовност. Само като отворите сърцето си и не се скриете зад стената на безразличието, можете да определите път за победа.

Риби

Картата „Влюбени“ призовава Рибите да вземат отговорно отношение към по-нататъшната съдба и да вземат правилното решение, от което ще зависи по-нататъшното благосъстояние.

Арканът „Съд“ говори за възможността да се постигне справедливост и да се подредят нещата в делата. На тази карта Рибите ще трябва да преодолеят страха и да се противопоставят на тези, които се опитват да попречат на изпълнението на смели идеи.

В края на седмицата Рибите на картата Звезда не трябва да се притесняват за бъдещето. Действайки внимателно и без дръпване, ще бъде възможно да сложите край на труден въпрос, да се радвате на успех и да започнете нов месец с леко сърце.

20 абсолютни истини за безкомпромисния характер на зодия ТелецЗодия Телец е една от зодиите с най-стабилен характер. Представителите ѝ са готови на усърден труд, …Oct 2 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!