Кристиан Николов, който уби Милен Цветков, го е блъснал нарочно със скорост 99 км/ч!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От Софийската градска прокуратура съобщиха, че Кристиан Николов, който е убиецът на Милен Цветков е обвинен за умишлено причиняване на катастрофата. Наказанието е 15 до 20 г. или доживотен затвор.

В 18 ч. на 19 април т.г. Николов е нарушил правилата за движение с джипа Ауди, който е собственост на фирма на майка му. Според прокуратурата той умишлено е причинил смъртта на Милен Цветков, който е чакал на червен светофар.

Застраховка „Живот“ покрива дълговете на Милен Цветков – тв водещият оставил 6-цифрен ипотечен кредитМилен Цветков, който загина в катастрофа, причинена от 22-годишния дрогиран Кристиан Николов, е оста…May 22 2020vijti.com

Случаят е особено тежък, защото Кристиан е шофирал след употреба на три различни вида дрога – амфетамин, марихуана и кокаин. Експертизата показала, че се е движил с 99 км км/ч. Приближавайки кръстовището на червен светофар той не намалил скоростта, нито спрял. По това време на пътното платно и в района на кръстовището имало много други участници в движението – шофьори и пешеходци.

Софийска градска прокуратура започва предявяването на материалите по делото на близките на Милен Цветков, както и на обвиняемия и неговата защита.

Слави Ангелов: Защо убиецът на Милен Цветков вече не е в затвораМоят случай е по-лек, но искам да попитам какво става с убиеца на Милен Цветков! Защо не е в затвора…Sep 24 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!