Маги на Слави изкарва по 200 лева на час

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Голямата любов на Слави Трифонов – психоложката Маги Ангелова, гони по богатство другия гуру на мъжко-женски отношения – дружката си Наталия Кобилкина. Също като палавата рускиня, красавицата прави семинари за неориентирани домакини и депресарки със сексуални проблеми и прибира по 200 лева дневно за едночасов семинар жизнеутвърждаващи приказки.

Нана Гладуиш: Не ми се умира. Не искам. Ще направя всичко ракът да умре преди менКогато чух за втори път диагнозата, се разпаднах. Повече от първия път. Сега искам да покажем с фо…Dec 19 2019vijti.com

В интерес на истината бившата любовница на Дългия е доста по-сериозна от Наталия и се фокусира не толкова върху сексуалните отношения и това как дамите да въртят по-добро фелацио. Маги е повече семеен консултант на междуличностно ниво. Това се оказва неизчерпаема тема и дава огромен размах на действие.

Маги Ангелова  работи не само в България, но и на целия континент, изнасяйки лекции на отчаяни жени как да изградят щастливи връзки и да общуват правилно с децата си. Психоложката вече направи няколко европейски турнета със завиден успех. Само за последните 3 години цената на еднодневен семинар скочи от 140 на 200 лева и бизнесът на психоложката цъфти.

„Много отчаяни жени има по света. Маги просто им е уцелила слабото място и ще го използва до последно”, смятат  колеги на шармантната дама, като в думите им личи солидна доза завист за финансовите й успехи.

Източник: ЛУПА

Парапсихоложката Рени Атанасова: Копанарските и румънските магии са най-страшниРени Анастасова e маг, парапсихолог и единствената жена екзорсист у нас. Тя е завършила психология и…Sep 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!