Чиста аура-Зодии, които излъчват доброта

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всеки човек има определена аура – някой има лека, някой има тъмна, но всички я имат. Всички се стремим да общуваме с тези, които имат положителна аура – с тях е лесно и удобно.

Напротив, изглежда, че нещо ни отблъсква от хората, чиято аура е отрицателна – те излъчват отрицателно въздействие върху хората.

Астролозите смятат, че има хора с най-чистата аура, те принадлежат към определени знаци на зодиака.

Жените от различните зодии имат по 5 важни черти, заради които хората ги обожават-Зодия Телец-умна и тактична, Рак- Перфектната Товзи материал е съвет към мъжете, обаче нищо не пречи и дамите да се възползват то него, не за др…Jun 14 2020vijti.com

Изследователите пишат, че аурата на човек дори има цвят, който характеризира човек по определен начин.

В Близнаци например е снежнобяла. На него няма нито едно петънце. Това се дължи на спокойния им характер, който ги спасява в конфликтни ситуации.

Близнаците са представители на водната стихия, характеризиращи се с това, че не желаят зло на никого. И тази добра природа повлиява положително аурата им. Той е символ на снежнобялата им аура.

Освен това, белият цвят се счита за знак за вътрешно спокойствие, комфорт, хармония. И в това Близнаците са достигнали съвършенство.

Някои хора смятат Близнаците за необичайни, а не като други. Но Близнаците особено не обръщат внимание на шегите, адресирани към тях. Просто ти се усмихват, без да забелязват иронията.

Според мнението на други, този вид скромност прави Близнаците ексцентрични, мнозина смятат, че Близнаците, чрез своята ексцентричност, дават втори шанс на хората, когато вече са направили някаква грешка.

Това е грешката на мнозина, защото Близнаците изобщо не са глупави, те просто не обичат да подреждат нещата, да се подреждат с когото и да било. Те по всякакъв начин избягват конфликти.

Нещо повече, Близнаците са първите, които идват на помощ. И ако с тях са се случили проблеми, тогава те търсят решения, а не виновните.

Мнозина в такава ситуация се обиждат и обмислят планове за отмъщение, а Близнаците лесно и естествено решават всичките си проблеми, без да навредят на никого. Това формира тяхната светла аура.

Следващият знак в зодиака, който е надарен с положителна аура, се счита за Рак . Те имат определена мъдрост, философски поглед върху живота. Може да се каже, техните вродени качества. Те помагат да боядисват аурата си в светъл люляков цвят, според изследователите.

Раците имат мощна интуиция, способни са да предвидят някои събития, имат дарбата на далновидност.

Раците се характеризират с честа промяна на настроението. Но това остава вътре, хората наоколо не забелязват такива различия, явно защото това не ги засяга по никакъв негативен начин. Раците също са с бързи темпове именно защото са много чувствителни и отново тази чувствителност им помага да разпознаят настроението и преживяванията на другите.

Тази способност помага на Раците да разпознаят с кого сега си струва да разрешат труден проблем и във връзка с някого си струва да забавим комуникацията.

Раците са щедри на всичко, което притежават. Те дори могат да споделят последнатастотинка с напълно непознат, докато самите те няма да бъдат на земята, тъй като съдбата ги връща отново и отново.

Подобна щедрост е знак за чистота, безкористност, духовно удовлетворение и това не е за всеки. Следователно ракът има морално право да наставлява някого, да преподава житейски въпроси.

Общувайки с Рака, ние получаваме ключа към мъдростта и по-балансираната оценка на случващото се.

В тази класация Девата е на най-високо ниво. Аурата на Богородица е боядисана в синьо поради разумността на този земен знак.

Във всички аспекти на живота рационализмът управлява Девата, контролира нейното поведение по най-добрия начин.

Девите са много потайни, няма да разкрият вътрешните си преживявания пред външни хора. Това се дължи на факта, че Девата е малко вероятно да помогне на непознат, дори и да се нуждае от помощ.

Преди да помогне на някого, Девата трябва да се увери, че преживяванията на човека са искрени, че ситуацията, както е описана от самия човек, наистина е такава. Проверете всичко – мотото на Дева.

Що се отнася до близък, скъпи човек, Девите ще дойдат на помощ, не се колебайте, не го оставете на мира с проблемите си, споделете дори последния.

Девата се отличава с това, че оценява всеки момент от живота, приема всичко, което се случва, стреми се да запълни всяка минута от живота.

През целия си живот Девата се стреми да поправи несъвършенството на този свят, да го направи по-добър. Завистта, гневът и личният интерес не са характерни за тях. Те търсят съвършенството и това пречиства аурата им.

Три са зодиите, които са свестни, но винаги остават недооценениНедооценени остават представителите на 3 зодиакални знака. Всички ние мечтаем да бъдем оценени, какт…Jun 18 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!