В болницата нарочно заразяват с СОVID!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бащата на починалия от коронавирус 19-годишен Христо – Иван Денев, отново обвини медиците във великотърновската болница, като този път обясни, че според него реаниматорите там нарочно заразяват здрави пациенти.

Трагедия в сем. Вакльови: И синът, д-р Емил Вакльов, почина от СОVIDПочина и синът на д-р Муса Вакльов – д-р Емил Вакльов. В „Пирогов“ кардиологът от Благоевград издъхн…Aug 29 2020vijti.com

Въпреки че преди няколко дни адвокатът обяви, че коронавирус няма и всичко било една измама с цел точене на пари и експериментиране върху здравето на пациентите, днес той твърди, че именно анестезиолозите в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ не спазвали наложени предпазни мерки.

„Нормално ли е във Филевата мъртвилница коронаотделението да е насред другите? Нали идеята е да бъде максимално отдалечено и обезопасено? Нормално ли е т.нар. реаниматори – гробари да обслужват бъдещите мъртъвци с Covid и същевременно да правят операции отсреща, в хирургията? Къде са мерките и карантините?“, пита Денев, цитиран от Блиц.

И настоява всичко това да бъде разследвано, включително от прокуратурата и ДАНС. Самият юрист възнамерява сам да сезира компетентните органи, сред които според него са и КПКОНПИ и НАП.

Болницата в старата столица и към момента се проверява от държавното обвинение, тече и проверка от Медицинския надзор за нарушения на етичните норми при лечението на Христо, който издъхна от инфекцията на 1 август.

Източник: glas

Двама наши лекари загубиха битката с СОVID-19 Двама лекари са починали от COVID-19. Министерството на здравеопазването, екипът на Регионалната зд…Aug 16 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!