Журналистка от местна телевизия се осмели да пита Борисов: Какво трябва да стане, за да си подадете оставката?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

ТВ Враца показа репортаж от вчерашното посещение на премиера Бойко Борисов в града.

По-късно обаче телевизията свали сама репортажа си.

Оказва се, че възторженото посрещане на премиера във Враца е предварително режисирана постановка, организирана от ГЕРБ, пише факти.бг.

Нов брутален запис с Борисов свързан с РадевНов запис с цинизми с глас като на Бойко Борисов се разпространи в интернет пространството. Разговор…Jul 29 2020vijti.com

Журналистите от телевизията обясняват, че официално съобщение за посещението на Борисов не е имало, припомнят и 10-годишното отлагане на ремонта на пътя София – Видин.

Вчера в големите медии бе показано как под бурни аплодисменти Бойко Борисов слиза от джипа във Враца. Събралите се хора горещо ръкопляскаха и скандираха името му. „Благодарим ти Бойко. Ти направи най-хубавото нещо за нас“, „Ако беше лесно Орешарски да го е направил“,  бяха част от скандиранията.

Във видеото обаче се вижда как местни журналисти изобщо не са допуснати вътре.

Журналистка от телевизия Враца успява да му зададе и въпросът, който никой досега не беше посмял: „Какво трябва да се случи, за да подадете оставка?“. Борисов се направи, че не я чува и вижда.

За съжаление телевизията свали клипа от Youtube.

СИГНАЛЪТ НА ВАСИЛ БОЖКОВ: ИМАМ СНИМКИ, ЗАПИСИ И СВИДЕТЕЛИ ЗА 60 МИЛИОНА ДАДЕНИ НА БОРИСОВБиволъ получи Сигнал от името на Васил Божков до редица отговорни институции в държавата, на първо м…Jul 29 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!