Путин ще управлява света? Думи на Ванга уплашиха западните медии

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чуждестранните медии обсъждат не само победата на Путин на изборите, но и предсказанието на българската пророчица Ванга, свързани с нея.

Пророчеството на известната ясновидка за днешния президент се появили преди 40 години. Още през 1979 година тя пророкувала, че „славата на Владимир“ ще направи Русия мощна държава.

Проф. Дайнов: Само Радев не е подчинен. Искат да го ликвидират преди изборите„В България няма политика. Политиката е прозрачно упражняване на властта пред погледа на публиката и…Jul 4 2020vijti.com

„Путин ще бъде владетел на света?“ – гласят заглавията на чуждите медии. Още през 1979 година Ванга предсказала, че в бъдеще Русия ще се превърне в мощна сила.

В разговор с писателя Валентин Сидоров Ванга казала: „Всичко се топи, буквално като лед, само един ще остане недокоснат – слава на Владимир, слава на Русия“.

Никой и не подозирал за какъв Владимир става дума, защото тогава бъдещият президент на Русия учил във Висшето училище на КГБ.

„Твърде много е принесено в жертва. Никой не може да спре Русия“ – казала Ванга. – Русия ще помете всичко по пътя и и ще стане владетел на света“.

Колтуклиева: Радев увисна като „прани гащи на селски простор“Президентът Радев увисна като „прани гащи на селски простор“. Когато през март споделих във Фейсбук …Jul 3 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!