Колтуклиева: Радев увисна като „прани гащи на селски простор“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Президентът Радев увисна като „прани гащи на селски простор“.
Когато през март споделих във Фейсбук огромното си разочарование от Румен Радев, за когото гласувах, и му препоръчах да се върне в кварталната кръчма на ЖК „Дружба”, откъдето го извади Корнелия Нинова като щастлив пенсионер и влюбен в красивата си любовница, някои от моите последователи бяха възмутени и огорчени.

Заснеха и президента Румен Радев да чака на опашка в бензиностанция ОМВПоявиха се снимки във Фейсбук и на президента Румен Радев, но не като тези на Борисов в спалнята, а …Jun 26 2020vijti.com

Сега виждате ли?!

С какво президентът Радев е по-различен от тези, които бичува; с какво неговото обкръжение се отличава от приближените на правителството, което той „удостои” с отнемане на политическото доверие?!

Винаги съм твърдяла – президентът също е част от властта; видя се, че органично ѝ принадлежи и по манталитет, и по поведение.

Къде в схемата на „хунтата”( президентът цитира хазартния бос Васил Божков със 700 милиона лева задължения към хазната) се намира президентът и неговото обкръжение ще стане ясно, може би. Но, ако има управляваща „хунта”, президентът е вътре в нея, барабар със съветниците си и Десислава Радева.

А неговите сподвижници и следовници да се правят на слепи, колко дълго могат. Това нищо не променя.  

Румен Радев: Нежеланието на прокуратурата да види фрапантните скандали издава страх и зависимостиПрезидентът Румен Радев днес не отрече, че прокуратурата проверява негови съветници, но не посочи им…Jun 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!