Бракониери счупиха крака на лъвче, за да не бяга от туристи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нечовешка постъпка разгневи интернет пространството. Жестоката история на малко лъвче, накара хиляди да му съчувстват, разкрива Glas.bg Животното е отнето от майка му, когато е само на няколко месеца, за да бъде използвано като туристическа атракция. Бракониерите, откраднали лъвчето, счупват крака и нараняват гръбнака му, за да не може да избяга или да се бори, когато туристите се снимат с него.

Куче чака 3 месеца пред болница стопанина си, починал от COVID-19 Трогателната история идва от епицентъра на болестта – Ухан Историята и снимките на малко безпо…Jun 3 2020vijti.com

След като раненото животно е спасено, то е подложено на операция, която е успешна. Спасителите го кръщават Симба.

Това ужасяващо престъпление разгневи света, както и президента на Русия Владимир Путин, за когото се смята, че лично е наредил криминално разследване по въпроса.

Лъвчето е завързано в плевня, в която се правят снимки с туристи. То също така е измъчвано и бито, разказва BoredPanda.

Той им предлага храна, подслон и най-важното – любовта, която заслужават. Той се грижи за тигри, таралежи, змии и птици, пише profit.bg.

Хиляди животни са жертва на жестокост по целия свят. Те са измъчвани за популярност и пари.

Така че помислете, преди да посетите атракция с животни, защото те не са забавление, а живи същества, които изпитват болка, подобно на хората.

Проф. Аргирова: Котки и кучета пренасят коронавируса, вече е доказано!Кучета, котки, норки и тигри също пренасят новия коронавирус, вече е доказано научно, че те могат да…May 23 2020vijti.com

Източник:дунавмост
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!