Просто намазвам и чакам, яйцата правят всичко сами- хем подхранват, хем подмладяват

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кожата на клепачите е най-тънката и уязвима. На нея се отпечатват първите безсънни нощи, диети и грешки в грижите за лицето. Последиците от тези фактори са торбички и тъмни кръгове под очите, бръчки на лицето и гънки, които с възрастта стават по-дълбоки, загуба на тонус на кожата.

Мустачките нямат място на женското лице – тази техника ги премахва завинаги и без болка: Окосмяването по женското тяло е може би най-нежеланото козметично неудобство. Най-неприятни са кос…May 24 2020vijti.com

Времето не щади само онези, които са неактивни! Мнозина се съмняват, но не само салонните процедури и скъпата козметика са способни да стегнат кожата на клепачите . Често най-ефективни са продуктите, създадени от природата.

Маските за очи с яйца освежават, овлажняват и изглаждат. След първата употреба кожата ви ще се изсветли, заблести и стегне. Мрежата от фини бръчки ще изчезне и дълбоките ще станат по-малко забележими.

Затова ние събрахме няколко прости, но ефективни рецепти за маски за очи .

Яйчни маски

Маска от яйчен жълтък с масло.

Продуктът перфектно подхранва и изглажда кожата. Ефективно се бори с бръчките и бръчките по лицето.

Смесете 1 яйчен жълтък с 1 ч.л. омекотено масло. Нанесете върху кожата на горния и долния клепач в дебел слой. Легнете със затворени очи за 20 минути. Опитайте се да не напрягате лицевите си мускули. Отстранете остатъците от маската с памучен тампон, навлажнен с топла вода.

Маска от яйчен жълтък с малини.

Витаминната маска изглажда фините бръчки, видимо освежава и озарява кожата.

Намачкайте с вилица 2-3 малини, добавете жълтъка и разбъркайте добре. Нанесете върху кожата на горния и долния клепач. Оставете състава за 15-20 минути, след което изплакнете с топла вода.

Маска от яйчен жълтък и мляко.

Продуктът ще върне младостта на стареещата кожа на клепачите: ще се изненадате от новооткритата свежест и еластичност!

Разтрийте жълтъка с 1 с.л. мляко на прах. Нанесете маската върху кожата на горния и долния клепач, оставете за 15 минути, след това изплакнете с топла вода.

Маска от яйчен белтък с мед

Осигурява цялостно подмладяване и стягане на кожата около очите.

Смесете яйчния белтък с 1 ч.л. овесено брашно и 1 ч.л. пчелен мед. Нанесете състава върху кожата под очите, покрийте с влажни памучни подложки. Оставете да действа 30 минути, изплакнете с топла вода. Нанесете след това хидратиращ крем върху клепачите.

Маска от яйчен белтък с лимон и магданоз.

Продуктът има мощен лифтинг ефект. Изсветлява тъмните кръгове, премахва торбичките, прави кожата гладка и еластична.

Разбийте яйчния белтък с 0,5 ч.л. лимонов сок и 0,5 ч.л. сок от магданоз. Нанесете върху кожата на горния и долния клепач, разпределете останките по цялото лице. Изчакайте съставът да изсъхне напълно, след което изплакнете с топла вода. Опитайте се да не опъвате кожата си.

Запомнете: всяка маска трябва да се нанася върху добре почистено лице. За да завършите процедурата против стареене, избършете лицето си с кубче лед . Движете по масажните линии отдолу нагоре.

Прилагайте домашно приготвени маски за 7 дни . След това, за да поддържате ефекта, повтаряйте ритуала за красота 2 пъти седмично. Не забравяйте за ежедневната грижа: сутрин и вечер и мажете кожата на клепачите със специален лек крем

Бой с пръчки и лицеви опори за нарушители на карантината в Индия Коремни преси и клякания на обществени места са наказанията в градовете Мумбай, Нагпур и МауВидео:…Mar 26 2020vijti.com

ЗАЖЕНАТА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!