Три са зодиите със златно сърце

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Златно сърце притежават точно 3 зодии. Вие сте истински щастливец, ако принадлежите към една от тези три зодии, или ги имате в обкръжението си!
Започваме с Раците – те са със златна душа – винаги са деликатни, изключително внимателни към чувствата на другите и никога не нараняват човека до себе си.

Тези 4 зодии ще са галеници на Съдбата през цялата година – ангели-хранители бдят неотлъчно над тях: Винаги започваме новата година с обещания за промяна и надежда за по-добро. Но за колцина от нас т…Feb 12 2020vijti.com

Изглеждат по-затворени не защото крият нещо, а просто е въпрос на характер. Но са желани партньори, защото винаги при нужда се отзоват незабавно и ще направят и невъзможното, за да се почувствате отново щастливи. Те олицетворяват вярата в доброто, която е дълбоко загнездена в душата на всекиго. Със сигурност ще Ви обгрижват и обичат до края на живота си. Предаността им е пословична и е гаранция за щастието Ви.

Това са хората, от които имате нужда и никой не е в състояние да се конкурира успешно с тях!
Сега идва определено най-слънчевата зодия – Везни. Те са винаги позитивно настроени и предават това и на околните, докосвайки ги емоционално и зареждайки ги със своята вяра в човешката доброта. Затова са изключително приятна компания и с лекота създават нови връзки и контакти. Усмивка грее постоянно на лицето им и кара околните също да се усмихват, дори ако настроението и ситуацията не предразполагат за това. Струящият от тях позитивизъм е притегателен и същевременно силно заразителен. От тях очаквайте да получите безкористно смислено позитивен съвет. Влюбват се без задни мисли и се грижат постоянно партньорът им да се чувства добре и да е щастлив.

Стигаме до Рибите, чиято душевна сила е всепризната и от която всеки има нужда. Помагат безкористно на попадналите в затруднение, дори самите те да са в трудна ситуация, но при това винаги са много деликатни.
Отстъпчиви и мили, за някои остават неразгадани, но не и за тези, които са вникнали дълбоко в душата им. Семейството значи много за тях и полагат похвални грижи за партньора си; способни са да работят извънредно, за да осигурят всичко необходимо у дома си. По-важното е обаче, че обичта им към избраника им е много силна и постоянна и това му носи желаното щастие.

Разбира се, има и други зодии, чиито представители проявяват достатъчно силно чувствата си към партньора, за да бъдат желани спътници в живот му. Такива са например, зодиите Стрелец и Лъв, но не само те – добри черти в характера на техните представители ще намерите в абсолютно всички зодии… И все пак, внимавайте в кого се влюбвате – често пъти дълбоко заложените в избраника ви отрицателни страни от характера – като: непостоянство, командорство, прекомерна ревност, самовлюбеност – могат да разрушат вашето семейно щастие!

5 зодии ще получат през пролетта това, за което са се борили с годиниНякак си е обидно да виждате, че животът ви дава по-малко, отколкото на другите. И наистина е така –…May 6 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!