Шишчета в плик на фурна- досущ като, че са печени на барбекю

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Обичате шишчетата, но нямате барбекю или скара, на която да си ги направите? Няма проблем! Искаме да споделим с вас рецепта за приготвяне на това ястие у дома. Опитайте се да готвите шишчета по този начин и ще разберете, че не е необходимо да ги печете на барбекю или скара

Месото е толкова нежно и сочно, че приятелите ви ще ви помолят да споделите рецептата. И такава марината може да се използва както за домашно барбекю , така и за месо, което ще правите на скара . Надяваме се да ви хареса!

Мъж мечта: Юлиан Вергов майстор на чушкопека, върти и барбекю на пътяИстинското лято за Юлиан Вергов започна едва в средата на миналия месец, но пък върви по най-добрия …Aug 23 2019vijti.com

Съставки

Свинско месо 1 кг

Домат 4 бр

Лук 3 бр.

Черен пипер (смлян) вкус

Сол на вкус

 

Приготвяне:

Нарежете свинското месо на филийки с размери 4–5 см. Добавете сол и черен пипер към месото и добавете любимите си подправки.


Лукът, нарязан на 4 части, разглобете всяка част на венчелистчетата и ги добавете към месото.


Обелете доматите и ги настържете на средно ренде. Можете да използвате домати в собствения си сок, след което да ги добавите към месото заедно със сока.


Оставете месото в сместа за поне 30 минути, за да може правилно да се маринова.

Вземете дървените шишчета и засадете парчетата свинско месо върху тях, редувайки с лук.


Вземете шишче за печене и поставете месчето. Поставете кебапа в един ред, за да му дадете възможност за равномерно печене от всички страни.


Загрейте фурната до 200 градуса и изпратете шишчетата за около 40 минути.

Вашият сочен шиш е готов! Насладете се на тази страхотна храна със семейството и приятелите. Не забравяйте да споделите рецептата с приятелите си.

Децата, които никога няма да проговорят български!Децата, които никога няма да проговорят български. Скъпи сънародници, обичам България, но вече съм у…Dec 19 2019vijti.com

ЗАЖЕНАТА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!