56-тата молитва към Богородица притежава голяма сила, променя съдбата и живота

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нашите предци се раждат, живеят собствения си живот и умират с молитва. Имаше огромен брой молитви, които се четат винаги.

Най-могъщата молитва за нашите баби и дядовци беше всемогъщата молитва на Най-Светата Богородица . Тази невероятна молитва беше предавана от поколение на поколение и носи в наше време велика мъдрост.
Споделяме с читателите мощна молитва за предстоящите месеци, след като прочетете ще намерите защита и спокойствие.

В България е най-високата статуя на БогородицаЗнаете ли, че най-високата статуя на Дева Мария с младенеца се намира в България?   Монументът „Свет…Nov 1 2019vijti.com

 

Има 77 молитви за Благословената Дева Мария и всички те са запазени от незапомнени времена. Пренаписвайки ги, хората предават молитвите един на друг от поколение на поколение. Въпреки че говорният и писменият език се променя, самият смисъл на молитвата остава непроменен.

Основното предимство на молитвите на Дева Мария е тяхната чудотворна сила. Хората, когато четат молитвите, се отърват от болести и нещастия. Защото всеки, който чете молитвата на Дева Мария, е неуязвим. Не забравяйте да прочетете тази молитва и Пресвятият Богослов ще ви защити вас и вашите близки от неприятностите на земята.

„На хълма, близо до свещената река Йордан, майката Дева Мария спеше. Божият Син дойде и каза:

– Амин, Дева Мария, ти спиш или не спиш.

Дева Мария отговорила:

„О, възлюбени синко, аз спах малко, сънувах много. Сънят ми предсказва нещо много ужасно за Теб. Чадо мое, не бива да разказваш на никого този сън.

– Разкажи ми майко, Дева Марийо, твоя сън и аз ще преценя какво да правя.

– Видях аз сън: Беззаконници те гониха през гори, реки, блата и заловиха, биха с пръчки завързаха, железни пръти биеха, защото се нарече Син Божий, и в устата ти жлъчка слагаха, на главата корона от тръни полагаха. О, Мой възлюбен Сине, на какви мъчения се ти подложи.

– Сънувах сън: Предателят Юда, когото фарисеите съдилха, осъдили Юда, заповядали да направят кръст от три дървета – от кедър, липа и кипарис. Истинският Христос беше разпнат на кръста, с ръце и крака, с пирони приковани. Тъй както пролетните потоци се изливат, така кръвта изтича от истинския Христос. Тъй като еловата кора дървото напуска, така от истинския Христос тялото му го изоставя.

– О, чадо мое мило, на какво мъчение си подложен. Ти можеше даа ги издухаш и прашинка да не остане от тях, Ти можеше да разтвориш плаща си и с огън да ги изпепелиш! Ех, мило момче, къде отиваш, на кого ме оставяш?

– На Йоан Богослов, приятеля Христов. Той ще те напои и нахрани, обувки и дрехи ще ти даде и ще те затопли с топлината си. Света Богородице, който прочете молитвата ти  през октомври, през ноември ще я пренапише и ще я носи със себе си всеки ден, той ще бъде спасен. Птица няма да те нападне и звяр няма да те разкъса, а любопитните хора няма да те виждат. Ти в огън няма да гориш и няма да се удавиш във водата, а къщата ти ще бъде спасена от огън с Божията милост.

 

– Който прочете молитвата ти при раждане, няма да се роди крадец, нито хулиган, нито злодей, лошо дело никому няма да стори. Всеки, който чете молитвата преди смъртта си, ще бъде спасен от вечни мъки. От смолата кипяща, от горящия огън, от червеите на тези, които не спят, ще отиде в рая на светлината. Амин. “

Поддържайте тази чудотворна молитва и не забравяйте да я споделите с приятелите си.

Майката на Богородица почитаме днес-Голям празник е и жените не работят, за да не се разболяват децатаНа 9 декември православната църква чества зачатието на  Света Анна майка на Богородица . Християнски…Dec 9 2019vijti.com

ЗАЖЕНАТА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!