Отличник се самоуби от страх за оценките си заради карантината

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Отличник се самоуби от страх за оценките си заради карантината. Тялото на Матю Макел бе открито в четвъртък в градския парк на Тънбридж Уелс, Великобритания, съобщи „Дейли мирър“.

Останал без доходи баща се самоуби пред детето сиОтчаян баща, останал без работа и заплата, сложи край на живота си, като скочи от жилищния блок, в к…Apr 12 2020vijti.com

Според брат му Крис, 17-годишният амбициозен и популярен ученик бил изплашен, че заради продължителната карантина ученето и оценките му ще пострадат.

Той разказа пред „Дейли мейл”, че в стаята му намерили тетрадка, в която той пишел за притесненията и страховете си.

Крис сподели: „Вътре в тетрадката Матю е записвал мислите си и това колко нещастен се чувства. Той се притесняваше, че ако има ниски оценки ще може да си намери единствено някаква нископлатена работа, а надеждата му беше да влезе в света на бизнеса”.

Баща му Майкъл разказа: „Той беше прекрасно момче. Всички го харесваха. Никога не е имал проблеми с полицията, справяше се страхотно в училище и имаше много добри оценки”.

Медицинска сестра с COVID-19 се самоуби, за да не зарази други хора 34-годишна италианска медицинска сестра се е самоубила, след като е дала положителен тест за корон…Mar 26 2020vijti.com

ЛУПА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!