Последни думи на дъщерята на Милен Цветков към баща ѝ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Калина е пуснала умилителна снимка от детството си, където позира заедно с баща си

„Обичам те, тати“ Това е последният пост на щерката на Милен Цветков, отправен към татко й, в социалната мрежа. Красивата Калина е пуснала умилителна снимка от детството си, където позира заедно с баща си.

На фотоса момичето е на около 4-5 годинки, а Милен – на около 30.„И аз много те обичам, тате“, отговоря й Цветков във Фейсбук, видя HotArena.

Постът е отпреди няколко години и оттогава Калина не е публикувала нищо свързано с татко си. Като цяло 23-годишното момиче не е особено активно в мрежата, а след нелепата смърт на баща си, предпочете пълно мълчание.Калина живее в Нидерландия и заради ограниченията и коронавируса трудно ще се върне за погребението на татко си. А ако го направи, ще трябва да остане под карантина минимум 2 седмици.

Припомняме, че тя е дъщеря на Цветков от първия му брак с Йорданка. След развода Дана и Калина заминават за Нидерландия, където живеят и до днес. Малко след смъртта на Цветков, бившата му съпруга публикува скърбяща снимка в социалния си профил.

Ето как Милен Цветков изгони от студиото Антония Петрова преди години Първото и единствено досега студио, от което е била гонена носителка на приза Мис България, е тов…Apr 21 2020vijti.com

Източник: зажената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!