Венета Райкова най-сетне се завърна у нас след летните приключения: Лятото отведе водещата до най-различни точки на света

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Венета Райкова се завърна пълна с амбиции!
Готова за новия сезон на „Папараци” и пълна с творческа енергия се завърна Венета Райкова. Лятото отведе водещата до най-различни точки на света, но от септември тя е повече от готова да се завърне на екран.
Блондинката се прибра в България още с първите часове на септември. И не пропусна да сподели този факт, пише вестник „България днес”.
„Където и да ходя, разбирам, че ми е най-хубаво на моята тераса, при цветята”, написа Райкова. Тя се завръща до дни в ефир и вече се подготвя за снимките на новия сезон на предаването си.
Нещо много лошо се случи с Венета Райкова и тя избухна в социалната мрежаВенета Райкова е бясна на пиратите в интернет, които крадат книгите й. Тв водещата се ядоса по повод…Aug 28 2019vijti.com

Последната дестинация, до която Венета се разходи беше Куба. А преди това отдъхваше в Турция, Гърция и на още куп места.
Заедно с нея почти неотлъчно беше единственият мъж в живота й, а именно синът й Патрик. Както знаем, Венета Райкова се раздели с баща му Тишо и всеки пое по пътя си. Това обаче не им попречи да останат в отлични отношения и дори да вечерят редовно заедно.
За учудване на мнозина ще припомним, че Райкова неведнъж е признавала, че животът й не се върти около идеята да има мъж. Добре й е така и честно казано дори не иска и да чуе за връзка. Поне засега.

Припомняме, че Венета Райкова е бясна на пиратите в интернет, които крадат книгите й. Тв водещата се ядоса по повод неразрешеното публикуване и разпространение на книгите й в електронен вариант, научи HotArena.
И заплаши всички, които свалят безплатно творбите й от мрежата със съд, пише „България днес“.
„Не мога да разбера как ви харесва да крадете? Кой си мислите, че ви дава право да крадете чуждия труд? Сто пъти казах, че книгите ми не се разпространяват и продават в електронен вариант!

Но вече три години ги разпространявате незаконно безплатно! С това нарушавате закона и подлежите на санкции!
Групата в интернет, която ги раздава безплатно вече е установена и всички, които сте взимали книгите ми от там и продължавате да ги взимате незаконно ще си носите последиците!”, написа тя в социалната мрежа.
Източник: razkritia.com
Звезди възкръсват след грешни диагнози: 10 дни Деян Донков живял с рак, лекар пратил Венета Райкова на Малашевските гробища и други историиМного от популярните ни личности също са били жертва на здравната ни система. Мнозина са преживели и…Sep 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!