Лекар: Виждали ли сте как майка не може да погребе детето си? Аз съм виждал

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Виждали ли сте как майка не може да погребе детето си? Това попита директорът на Александровска болница проф. д-р Костадин Ангелов. „Видях го с очите си“, добави той. „Аз съм виждал“, каза проф. д-р Ангелов и призова всички да си останим по къщите. Бог ще бъде с нас и заяви, че днес те ще ръкопляскат на всички граждани в 21.00 часа.

Доц.Мангъров отговори на най-важния въпрос: Може ли да се заразим повторно с коронавирус? Преди няколко дни долетя тревожна новина от Китай, че у хора, преболедували вече COVID-19 , отнов…Apr 13 2020vijti.com

„Бог е сред нас. Няма смисъл да го търсим в църквите. Пише го в Библията. Бог е при нас и не бива да поставяме под изпитание Божията милост и да превърнем дните за празнуване в дни за умиране“, заяви той.

„Виждали ли сте, когато поръчвате чували за трупове, да ви кажат, че има само 200 броя. Когато подготвяте хладилните камери в болницата, за да ги напълните с трупове, да знаете, че има само 100 места“, попита директорът на Александровска болница.

„Ходейки хората по улиците като че ли искат на нас лекарите да ни предадат някаква Божия роля и да решаваме кой да живее. Не искаме тази корона от тръни“, каза проф. д-р Ангелов.

Лекар: 86 % от хората ще изкарат леко коронавируса„Никога празниците не могат да бъдат тревожни, макар че тазгодишните ще преминат в по-особени услови…Apr 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!