Бойко Борисов: Спасих българите от миграцията, сега остана и от това да ги спася

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Иначе ще дойдат и хладилните камиони, както дойдоха в Ню Йорк

Бойко Борисов провери текстилен завод в град Твърдица. Заедно с него бе министърът на земеделието Десислава Танева и шефът на ГДПБЗН Николай Николов

„Как сте, булки? Имате маски! Браво!“, поздрави премиерът работнички в завода.

От завода обясниха точно как е направен един костюм. В помощ се е притекъл и Националният щаб за борба с коронавируса.

ГЕРБ раздава храна и тениски с образа на Бойко Борисов Дарителска кампания на партия ГЕРБ изненада русенци.  Местни политици от Русе прескочиха всички гр…Apr 11 2020vijti.com

„Затова нашите лекари трябва да бъдат абсолютно спокойни“, заявиха от завода.

Борисов съобщи, че Германия иска да закупи 50 000 такива облекла от фирмата в Твърдица„След като осигурим нашите сестри, може да правите бизнес“, заяви премиерът.

Иначе ще дойдат и хладилните камиони, както дойдоха в Ню Йорк

Шефът на ГДПБЗН Николай Николов пробва един костюм, за да се убеди колко качествено е направен.

„От миграцията ги спасих българите, сега остана и от това да ги спася“, каза Бойко Борисов. Той обаче заяви, че най – лошото е, че няма лекарство за лечение.

„Вчера говорих, говорих, молих се. Дори Камен Донев ми завидя. Здравето… Искам да ви опазя живи, а после едно по едно всичко ще се оправи“, заяви той и обясни, че бизнесът се нагажда лека полека, а за туризма – проблемът е в световен мащаб и ще се намери решение скоро за него.

„Ще дойдат и хладилните камиони, както дойдоха в Ню Йорк, ако изпуснем пандемията и се препълнят болниците. Бяхме първите, които започнахме сами да произвеждаме, вместо да чакаме. Правим всичко възможно, но без хората да проявят разбиране, няма как да се справим“, заяви премиерът и бе категоричен, че недоумява защо хората не слушат поне лекарите и улиците са пълни.

„Трябва да се направят щандове в магазините за нашата продукция и ако има изостанали количества от борсите, които затворихме, заради неспазване на правилата, купете ги от социалния патронаж и да отидат при хората за празниците. Говорете с Деница Сачева и се организирайте“, нареди Борисов на министър Танева.

Премиерът съобщи, че тютюнева фирма иска да даде 700 000 лв. за закупуване на облекла от фирмата в Твърдица и оттам заявиха, че ще ги дадат на минимална цена, щом са за български лекари. Защитните облекла от тази фирма са за многократна употреба и вече има хиляди от тях в Министерство на здравеопазването, като се носят веднага на лекарите при заявка или при възникване на ново огнище.

„Ходя по заводите, за да видят българите как героически се справя нашето производство и пазим първата линия – лекарите. А ако искаме да ги запазим и да имаме медици, трябва да си останем вкъщи“, призова премиерът Бойко Борисов.

Бойко Борисов спипа самотен тракторист без маска в полето Маска имаш ли? Слагай я бе братко, слагай я! Премиерът Бойко Борисов се разходи из полето и заг…Apr 12 2020vijti.com

Източник:дунавмост
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!