ГЕРБ раздава храна и тениски с образа на Бойко Борисов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дарителска кампания на партия ГЕРБ изненада русенци.  Местни политици от Русе прескочиха всички граници на лицемерие и кретенизъм. По време на извънредно положение и настъпващ глад за обикновените и изстрадали хора, много политици и партии използваха момента, за да си направят политическа реклама.

Бойко Борисов: България е в прекрасно финансово и икономическо положение Не трябваше да се огъвам толкова, когато толкова уверено вървяхме към Еврозоната Коментарът му е…Apr 10 2020vijti.com

Смятаме, че дарението е благороден акт на хуманност, но без да бъде афиширано публично от самите „дарители“ във всички медии и социални мрежи.

През вчерашния ден стартирало раздаването на пакети с хранителни стоки от първа необходимост за нуждаещи се семейства в малките населени места.  Всеки пакет съдържал захар, брашно, макарони, ориз, леща, олио, консерви и др.

„Мазната“ кампания обаче надмина очакванията на всички. Сайтът rousse.info пише, че в пакетите имало и специален подарък – тениска с образа на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

Изглежда, че по този начин местните клакьори напомнят по най-дебелашкия начин на всички хора, получили дарение, кой им дава хляба и кой държи ножа.

Бойко Борисов: Длъжни сме да ви защитим!Днес светът е изправен пред огромно предизвикателство. Война, която взима много невинни жертви. Длъж…Apr 1 2020vijti.com

Източник:дунавмост

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!