Горанов: Понасяме политическа отговорност за срока на извънредното положение

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Спорът ни е за две седмици, които са политическа и историческа наносекунда, но вероятно за болестта са цялото й проявление от заразата до смъртта на някой уязвим. Върху това акцентира финансовият министър Владислав Горанов по време на обсъжданията за удължаване на извънредното положение и актуализацията на бюджета.

Г-н Горанов, вече два дни не мога да спя нощем (ВИДЕО)Представяме ви обръщението на една българска майка към министъра на финансите Владислав Горанов. Пет…Dec 10 2019vijti.com

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 4035

„В Закона за извънредното положение се съдържат редица правила и норми, които уреждат поведението на иституциите и на бизнеса в това състояние, някои от които са основно в полза на обществото“, коментира той.

„Понасяме своята политическа отговорност за този срок. Моля да се подкрепи, заради това, че законът ще действа с ясна предвидимост по отношение на гражданите“, посочи още финансовият министър.

И призовава да не се „яхва популизма“ в създалата се криза.

Владислав Горанов: На 1 януари 2023 година българите ще пазаруват с евроНа 1 януари 2023 година българите ще започнат да пазаруват вместо с левове с евро. Това прогнозира в…Dec 21 2019vijti.com

Източник:новини.бг
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!