Г-н Горанов, вече два дни не мога да спя нощем (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Представяме ви обръщението на една българска майка към министъра на финансите Владислав Горанов.
Петя Дъндарова е споделила своето обръщение в социалната мрежа, с което показва своето недоволство и възмущение от липсата на социална политика у нас.

Голяма грешка: Горанов обяви огромни доходи на българите, а се оказа, че всеки втори получава под минималната заплатаГоляма грешка е направил министърът на финансите Владислав Горанов, който миналата седмица обяви, че…Oct 8 2019vijti.com

„От няколко дни не мога да спра да се възмущавам на решението да се намали майчинството за втората година на 380 лева. Зная, че има и по-сериозни проблеми в държавата, а и тези 180 лв разлика не решават нищо, но въпросът е принципен!

Благодаря на всички, които ме уведомиха, че не е намалено, а и досега си е било 380 – но това не променя факта, че не е редно да бъде по-малко от минимална заплата. Просто защото въпросът е ПРИНЦИПЕН.

(според законовите разпоредби миналата година министерската заплата е била 4600 лв – поне официално… Тогава човек сигурно е над някои неща)“, казва г-жа Дъндарова.

Как се отглежда дете у нас с 380 лева на месец и достатъчни ли са тези средства, вижте повече от какво се оплаква младата жена във видеото.

Източник: dunavmost

С. Горанов: Спрете да лъжете младите – соцът си беше жива мизерияОмръзна ми да чета колко хубаво сме живели по времето на социализма. Това е опит да бъдат излъгани м…Feb 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!