Баба Златка на 80 години шие безплатно маски и ги дарява на хората! Адмирации!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нека внесем малко позитивизъм и видим доброто в тАзи ситуация. Все още има добри хора, които искат да помагат и го правят. Нека вземем пример от тях!

Това е 80-годишната баба Златка от Приморско. Преди няколко дни аптеките в града обявиха, че търсенето на предпзни маски е в пъти по-високо от предлагането, а количествата отдавна са изчерпани.

Ето какво ще се случи около Великден и Гергьовден с коронавирус, математик зарадва всички с прогнозата си! Математикът и преподавател Петър Фотев направи гореща прогноза за развитието на коронавируса у нас…Mar 23 2020vijti.com

И баба Златка е първата, която започва да ги шие като за това не иска никакви пари. Тя е шивачка с 50-годишен опит зад гърба си. По-късно примера ѝ следват още граждани на Приморско, като израборените от всички маски до 19.03 са над 250 броя.

Маските са за многократна употреба и се подаряват на гражданите на Приморско. Нека тази история служи за пример на всички ни, защото заедно можем да направим много!

Българка в Италия пребори коронавируса без лекарства: „Единственото, което ми помогна, бе лук и мед“: В момент, когато цяла Италия неистово се бори с коронавирус, разказът на българка, успяла да побед…Mar 23 2020vijti.com

Източник: зажената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!