Виетнам излекува всичките си пациенти с коронавирус

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всичките 16 пациенти с коронавирус във Виетнам са излекувани, докладваха от здравното министерство на граничещата с Китай азиатска страна. Това съобщи Ройтерс, цитиран от Канал 3. От 13 февруари насам няма отчетен нов случай на заразяване.

Лекар от Италия за коронавируса: Хайде да се успокоим, не е толкова страшно Нека като за начало всички да се успокоим. Нещата не са толкова страшни, колкото се представят. Еб…Feb 26 2020vijti.com

Последният регистриран пациент – 50-годишен мъж, пипнал вируса дъщеря си след завръщането й от епицентъра на епидемията провинция Ухан, се е възстановил и е в добро здраве, се казва в изявлението на министерството, без да се уточнява кога последният пациент ще бъде изписан от болницата.

Състоянието на всички останали, заразени с вируса, включително и 3-месечно бебе, се подобрява. Във Виетнам първият докладван случай за коронавирус е от 23 януари за двама китайски граждани.

Снимка: ЕПА

Топ астролог за COVID-19: Зад коронавируса се крие алчността на световния елитПубликуваме без редакторска намеса мнението на астролога Силва Дончева за коронавируса от Китай, кое…Feb 26 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!