Роми с пореден побой над възрастни хора в Чирпанско

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пореден обир с побой над възрастни хора. Този път жертвите се оказа възрастни майка и син в село Зетьово. Двама нападатели влезли в скромния имот на пенсионерите, търсели пари, но не намерили, като завързали възрастните хора и ги пребили. Възрастните хора са покрити със синини.

13-годишно момче почина, след побой в училище. Защо е бил пребит?13-годишно момче издъхна, след като изкара близо две седмици в болницата в критично състояние вследс…Oct 5 2019vijti.com

„Започнаха да ни бият. Искаха пари. Удряха ни с пистолет и пръчка. Майка ми е започна да им се моли“, разказа Миньо Ангелов.

„За първи път се случва обир и то с побой в селото. Двамата нападатели са задържани. Момчетата са роми, а само единият е от селото. И двамата са криминално проявени“, коментира пред bTV кметът на чирпанското село Зетьово Иван Ганев.

„Главният прокурор пристигна в 7 сутринта. Да дойде толкова рано, за да увери един селски кмет, че ще се решат проблемите – такова нещо не се беше случвало от 30 години. Разбрахме се, че ще се действа и за най-малката кражба“, каза още Ганев. Припомняме, че вчера се проведе акция срещу битовата престъпност в Стара Загора и Чирпан. По време на полицейската операция присъстваха и главният секретар на МВР Ивайло Иванов и главният прокурор Гешев.

Източник: пловдив24

Побойникът от „Фермата” Иван Милин не за пръв път посяга на жени: Шамарил е сервитьорки на морето, биел и бившата сиПознати на 30-годишния хомофоб разказват, че импулсивният планинец често раздава юмручно правосъдие …Sep 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!