13-годишно момче почина, след побой в училище. Защо е бил пребит?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

13-годишно момче издъхна, след като изкара близо две седмици в болницата в критично състояние вследствие на нанесен побой в училището. Диего Ривера, както се е казвало детето, е било пребито от две други момчета около неговата възраст в Калифорния. Те са му нанесли жестоки удари в лицето и поредица от ритници и при падането си Ривера е ударил силно главата си в земята.

Близки на открития мъртъв българин в Брюксел разказаха за последния си контакт с него: Те категорично отрекоха възможността за самоубийствоБлизки нa oткрития мъртъв бългaрин в Брюкceл кaтeгoричнo oтрeкoхa нeгoвaтa cмърт дa e caмoубийcтвo.
Sep 26 2019vijti.com

Нападателите на момчето са били намерени и задържани от полицията и моментално били отведени в специализиран център за лишаване от свобода за малолетни и непълнолетни лица.

По думите на приятелите на издъхналото момче Ривера е бил станал “случайна жертва“ на училищното насилие в Щатите, тъй като не е имал никакви взаимоотношения с нападателите си.

Родителите на Диего Ривера вече са взели решение да предоставят органите на сина им на донорска програма, информираха световните медии. ,,Искаме да превърнем тази трагедия в дар за живот за други деца“, обясниха от семейството. Източник: новини.бг

Мистерия обви внезапното самоубийство на известния столичен прокурорОбвинителят от Върховната касационна прокуратура Васил Миков, който беше намерен мъртъв в апартамент…Sep 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!