Богомил Грозев напусна Нова тв

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Богомил Грозев напуска Нова тв и става директор на Общински институт „Старинен Пловдив“. Ето какво призна в ефира на телевизията вече бившият журналист: „Ще управлявам Общински институт „Старинен Пловдив“. В Стария град има общинска, държавна и частна собственост. Почти 20 години съм в журналистиката, като започнах в „Дарик“ малко след завършването на университета.

„Игри на волята“ се оказа пълен провал, Нова ТВ ще връща обратно ВИП БрадърСлуховете, че „ВИП Брадър” слиза завинаги от екран се оказаха силно преувеличени, узна HotArena. Нов…Sep 19 2019vijti.com

Това е една доста дълго мислена и обсъждана промяна. Да се разделиш с „Нова“ не е лесно. Трудно и тежко решение бе. Собствениците подкрепиха това мое решение. Човек прави по-резки промени понякога, но за добро, надявам се.

Старият Пловдив е най-голямата културно-историческа перла в България, най-старият жив град в Европа, където се случват адски много неща. В Стария град има близо 300 000 движими културни ценности. Голямата базилика например е нещо уникално за целия свят.

Имам подкрепата на кмета Здравко Димитров. В Пловдив навсякъде е пълно с чужденци. Това е едно огромно предизвикателство, опитът ще ми бъде полезен да направя нещо смислено“.

Миролюба Бенатова: Нова тв прекрати трудовия ми договор своя инициативаБлизо 7000 лева е била месечната заплата на Генка Шикерова, която в петък е била освободена от Нова …Jun 12 2019vijti.com

Източник: лупа.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!