ФИНАЛ: Васил Божков фалира, спира рекламата на „търкането”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мултимилионерът в изгнание Васил Божков върви към фалит. Юристите на неговата „Национална лотария“ са уведомили днес всичките си контрагенти, че спират рекламата на „търкането“. В началото на месеца НАП направи предварителни запори на фирми на Васил Божков, което ги възрепятства да изпълняват договорите си. Сред запорираните компании са основно тези, чрез които се притежават контролните пакети в „Ню геймс“, която организира Националната лотария и „Евробет“- едноличната фирма на Божков- „Вабо 2012“ и „Вабо 2017“.

Осман Октай: Божков е различен играч, ще проговори и публикува много нещаВасил Божков не е Цветан Василев. Божков, с милиардите зад гърба си и със структурите, с които разпо…Feb 4 2020vijti.com


„Нова телевизия“ също е свалила от ефира си тази събота предаването, което показваше печелившите в играта. В освободеното време ще бъде показана „Темата на Нова“, се вижда от обявената програма.

Пунктовете на „Национална лотария“ в големи супермаркети и бензиностанции пък са опразнени още от неделя, макар обектите, рекламиращи и продаващи талони за лотарийната игра все още да не са премахнати, установи проверка на Lupa.bg.

Източник: ЛУПА

Прокълнатият апартамент на Васил Божков на бул. „Левски“! Бизнесменът го купува от Иван Славков, той – от УБО. Там „самоубиват“ човеЖилището на задържания в Дубай бизнесмен и хазартен бос Васил Божков на бул. „Левски“ 79 в София е з…Feb 14 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!